Tusinder besøger hvert år Coca-Colas julelastbil, som kører rundt i landet. Pressefoto

Tusinder besøger hvert år Coca-Colas julelastbil, som kører rundt i landet. Pressefoto

Rød og hvid julenostalgi besøger Hørsholm

Coca-Cola julelastbilen ruller ind hos KongevejsCentret

Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Det er ifølge en pressemeddelelse fra Coca-Cola for mange danskere indbegrebet af julen.

Og ligesom sidste år får danskerne mulighed for at opleve den ikoniske julelastbil i det danske vinterlandskab, når julelastbilen gør holdt 35 steder i Danmark for at sprede glæde og dele forfriskninger ud.

Det sker allerede på lørdag 17. november hos Meny Dalgaard i KongevejsCentret, hvor de lokale borgere fra kl. 11-17 inviteres til at nyde iskold Coca-Cola, og desuden kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem.

Coca-Cola skabte julemanden

”Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi denne jul kan sende julelastbilen til Hørsholm med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Støtter Mødrehjælpen

Når julelastbilen ankommer til Hørsholm, vil der blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til 13. december kl. 10 via www.moedrehjaelpen.dk/forside/soeg-julehjaelp

Alle adresser og tidspunkter for de øvrige stop på julelastbilens rute kan findes på www.cocacola.dk/jul

jbe

Publiceret 13 November 2018 06:00