Julehjælpen kan give børnene og deres familier noget at samles om og glædes over i juletiden. Familierne får typisk en julekurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene, så både børn og voksne får en juleaften som de fleste andre. Pressefoto

Julehjælpen kan give børnene og deres familier noget at samles om og glædes over i juletiden. Familierne får typisk en julekurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene, så både børn og voksne får en juleaften som de fleste andre. Pressefoto Scanpix

Nu der skal søges:

Røde Kors klar med julehjælp til udsatte børnefamilier

Så er det tid til at søge om et tilskud til julen, oplyser Røde Kors i Hørsholm

Hvert år hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børnefamilier i Danmark til en god jul.

Nu er det tid for, at man kan søge om hjælp eller yde et bidrag til netop denne hjælp. Røde Kors Hørsholm oplyser, at de giver familierne et gavekort til Coop (blandt andet SuperBrugsen) på 800 kroner så de kan forsøde hverdagen og kan samles om og glædes over juleaften.

Maja Bilde, der er aktivitetsleder i Røde Hørsholm med ansvar for julehjælp, siger til Ugebladet:

”Den lille hjælp gør en stor forskel for de familier, der har så lidt. Ikke mindst for børnene er julehjælpen et vigtigt lyspunkt midt i en svær tid".

"Er du i målgruppen, som er berettiget til hjælp, kan vi oplyse, at der er nu fremlagt ansøgningsskemaer om julehjælp til familier i Røde Kors butik, på Hørsholm Bibliotek samt på Hørsholm Rådhus”.

Også for enlige flygtninge

Ansøgningsfrist er 30. november, hvor ansøgningerne skal foreligge på Rådhuset.

Det er af Røde Kors lokalt i Hørsholm besluttet, at også enlige flygtninge på Integrationsydelse kan få julehjælp på 50 procent af familiers julehjælp.

Støt via www

Her ligger ansøgningsskemaer fremme ved Onsdags-café arrangementerne i Røde Kors mødelokale, Savsvinget. Disse ansøgninger skal afleveres i cafeen til aktivitetsleder Maja Bilde eller bestyrelsesmedlem Jerry Ritz som samstemmende udtaler at de håber at kunne efterkomme alle ansøgninger.

I 2017 gav 197 Røde Kors afdelinger julehjælp til knap 11.000 familier - heriblandt cirka 20.000 børn. Gennem de seneste år er behovet for julehjælp fra Røde Kors steget: - I 2011 uddelte Røde Kors julehjælp til 1.600 familier og i 2016 fik 10.000 familier julehjælp fra Røde Kors.

Hvis man vil støtte julehjælpen med et bidrag, kan du gøre det via www.rodekors.dk

jbe

Publiceret 15 November 2018 06:00

SENESTE TV