Én af turismebranchens mest erfarne kræfter, Jan Lockhart, tiltræder som ny seniorrådgiver i konsulenthuset Meng & Company i Rungsted. Pressefoto

Én af turismebranchens mest erfarne kræfter, Jan Lockhart, tiltræder som ny seniorrådgiver i konsulenthuset Meng & Company i Rungsted. Pressefoto

Konsulenthus hyrer topchef ind som rådgiver

Den tidligere fodbolddirektør Jan Lockhart er ny seniorrådgiver hos Meng & Company i Rungsted

Konsulenthuset Meng & Company i Rungsted har ansat én af turismebranchens mest erfarne kræfter, Jan Lockhart, som ny seniorrådgiver.

Det sker efter en stigende tilgang af kunder, som ønsker et eftersyn af deres strategier og en mere simpel og værdiskabende implementering, oplyser Meng & Company i en pressemeddelelse.

Rungsted-firmaet rådgiver en lang række kunder fra turismesektoren, deriblandt Fårup Sommerland, og har specialiseret i service, kundeoplevelser og medarbejderengagement.

Tidligere Brøndby-direktør

Jan Lockharts karriere har bragt ham på en lang rejse rundt i mange hjørner af turismesektoren. Fortrinsvis som øverste chef, senest i Solresor AB og før det blandt andre i virksomhederne USA Tours, FDM Travel og Apollo.

I perioden 2011-2012 var han desuden CEO i Brøndby IF.

"Det er med andre ord en særdeles erfaren og tung kapacitet, vi nu byder velkommen," hedder det fra Henrik Meng, direktør i Meng & Company.

Lockhart skal både kvalitetssikre kundernes strategier og rådgive dem i forretningsudvikling. Tiltrædelsen sker i en glidende overgang og med fuld effekt fra nytår.

Eftersyn af strategi

Gennem sine mange år som topchef har Jan Lockhart set talrige eksempler på gennemtænkte og velimplementerede strategier, men også eksempler på det modsatte. Derfor er det vigtigt at give strategierne et eftersyn:

”Fejltrinene er forskellige, men de mest hyppige er som regel, at man enten ikke har en sammenhængende strategi, at man har en unødvendig kompleks strategi eller en ringe implementering af strategi. Derfor er det tit en stor hjælp, at man får gået strategierne efter i sømmene og kvalitetssikrer dem, inden man måske løber videre ud ad det forkerte spor og sætter de forkerte indsatser i gang,” siger Jan Lockhart i pressemeddelelsen.

mt

Publiceret 16 November 2018 09:34