Sigurd von Bülow tror forsat på sine ældreboliger. Foto: Fred Jacobsen

Sigurd von Bülow tror forsat på sine ældreboliger. Foto: Fred Jacobsen

Sigurd von Bülow:

Jeg er ikke dømt ude

Ulvemosehuset indgik fra begyndelsen i MOMO Developments planer om fremtidens ældreboliger

Af
Fred Jacobsen

Den langstrakte og til tider følelsesladede debat om udvikling af stationsområdet i Rungsted - ikke mindst kampen for at bevare daginstitutionen Ulvemosehuset - får ikke MOMO Development og Sigurd von Bülow til at kaste håndklædet i ringen. Han er tålmodig.

"Jeg er jo ung. 3-5 år betyder ikke noget for mig," siger MOMO Develpoments ejer, Sigurd von Bülow, til Ugebladet.

Han er således "helt uenig" i, at den senere tids debat om stationsområdet har smadret hans muligheder for at gennemføre et projekt med fremtidens ældreboliger i Rungsted.

"Nærmest tvært imod. Der er en borgerproces i gang. Jeg er jo enig i, at området skal have sjæl og charme," siger Sigurd von Bülow, som mener, at en del af af debatten bygger på en misforstået opfattelse af, at de modeller, nogle folk har set, er rene volumenstudier. Det er slet ikke sådan, et evt. byggeri kommer til at se ud, forsikrer han.

"Vi lægger os ikke fast på forhånd og tager alle overvejelser med," siger von Bülow og afslører, at han og den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels fra begyndelsen talte om at lade Ulvemosehuset indgå som en charmerende del af projektet, og også Fritidshusets facade.

Hvorfor har du ikke sagt det i debatten?

"Havde vi sagt det, ville vi have lagt os fast på forhånd. Det ville vi ikke. Der er tale om verdens bedste arkitekter. De undersøger alle parametre," understreger von Bülow.

"Jeg står inde for projektet og stiller mig gerne til rådighed, hvis folk vil vide mere," tilføjer han.

Publiceret 20 November 2018 09:00