Det meget meget møre vildtkød gik som varmt brød fra Rævhede Naturprodukter. Foto: Morten Timm

Det meget meget møre vildtkød gik som varmt brød fra Rævhede Naturprodukter. Foto: Morten Timm

Se stort billedgalleri:

Smagens aften med Dalgaard-delikatesser på stribe

Meny Dalgaard bød kunderne på en bred buket af smagsoplevelser

Af
Morten Timm

220 personer med knurrende maver stod klar, da Meny Dalgaard Supermarked i KongevejsCentret tirsdag aften efter lukketid slog dørene op til deres mest populære event 'Smagens Aften'.

Gennem hele forretningen passerede man ikke færre end 35 stande med delikate smagsprøver på det bedste af det bedste fra det lokale supermarked, lige fra forskellige slags kød. Købmand Lisbeth Dalgaard bød det store publikum velkommen til de mange smagsoplevelser, herunder med præsentation af Dalgaards egen jule- og nytårsmenu.

Blandt gæsterne var Pernille Westh og Kira Schmidth, der havde taget turen helt fra Frederiksberg og Østerbro.

Pernille Westh og Kira Schmidth er med til Smagens Aften for første gang, lokket af en god ven, og de synes, at det er sjovt at gå rundt mellem kølediske og få super gode smagsoplevelser. Foto: Morten Timm

Pernille Westh og Kira Schmidth er med til Smagens Aften for første gang, lokket af en god ven, og de synes, at det er sjovt at gå rundt mellem kølediske og få super gode smagsoplevelser. Foto: Morten Timm

"En god ven har lokket os, så det er første gang, at vi er her. Og det er en rigtig sjov oplevelse at gå rundt her i et supermarked med en tallerken og glasholder og prøve at smage så mange forskellige ting. Helt klart en god idé," fortæller de to unge kvinder, mens de venter i ostekøen.

Lokale leverandører

For Pernille Westh var det andebrystet fra Gråsten Fjerkræ som aftenens foreløbig højdepunkt, mens Kira Schmidth havde svært ved at stå for tyndstegen af Hereford Kvæg fra Ørsholt Gods, en af Dalgaards mange lokale leverandører sammen med Frilands svinekød, HKI Ost, Craft økologiske lemonade og shots, æble og pæremost fra Frydenlund Frugtplantage og økologisk pålæg fra Slagter Lund.

God mad gør mennesker glade. Foto: Morten Timm

God mad gør mennesker glade. Foto: Morten Timm

Hørsholmborger Kurt Jensen var også med for første gang til Smagens Aftens hos Dalgaard.

"Det har været rigtig fint, og jeg har smagt mange dejlige ting, herunder østers og indisk fiskesuppe. Den var god," siger Kurt Jensen, der dog havde forventet, at der var flere samlede oplysninger om produkterne, som han kunne have siddet og lyttet til.

Publiceret 22 November 2018 17:00