Musikalsk Potpourris store finalenummer var en pompøs omgang moderne rock fra Muse: 'Uprising' med den effektfulde slaglinje 'We will be victorious'. Foto: Peter Klar

Musikalsk Potpourris store finalenummer var en pompøs omgang moderne rock fra Muse: 'Uprising' med den effektfulde slaglinje 'We will be victorious'. Foto: Peter Klar

Se billederne:

Musikalsk Potpourri fik salen til at synge med på Larsen, Andersen og Aznavour

De musikalske og sangglade seniorer hyldede livet og de store afdøde fra året og fremkaldte både latter og fællessang i årets udgave af Musikalsk Potpourri

63 veloplagte musikalske seniorer m/k fra Hørsholm fik en næsten fyldt Trommen til at synge med, da de optrådte med den tredje udgave af det populære 'Musikalsk Potpourri'.

Forestillingen havde premiere onsdag 28. november og blev gentaget dagen efter.

I år hyldede Musikalsk Potpourri undervejs fire kulturpersonligheder, der sagde farvel til os i år: Morten Grunwald, Benny Andersen, Charles Aznavour og Kim Larsen.

De blev æret med titelmelodien fra Olsen Banden, ’Svantes lykkelige dag’ (med linjen ’Om lidt er kaffen klar’), ’She’ og et Kim Larsen-potpourri, oplyser Trommen i en pressemeddelelse.

Perlerække af klassikere

Programmet bød på en perlerække af klassikere fra pop, rock, musicals og revyer, og der var både skønsang og komik i rigt mål til publikum.

Siden august har de sangglade seniorer øvet hver fredag i den gamle byrådssal under ledelse af projektets korleder Peter Spies, som i Trommen fik hjælp af Kibsgaard-brødrene Ole og Peter på strenge og slagtøj.

Nye venskaber og oplevelser

Musikalsk Potpourri er finansieret af Hørsholm Kommune og målet med projektet er at skabe nye venskaber og oplevelser for lokale ældre – både syge og raske – samtidig med at de syngende deltagere i fællesskab stabler en musikalsk forestilling ud over det sædvanlige på benene.

Projektet afvikles af Frivilligcenter Hørsholm i samarbejde med Trommen og Hørsholm Kommune.

Publiceret 30 November 2018 11:00