Tre medlemmer af Rungsted private Realskoles bestyrelse trækker sig forud for den ekstraordinære generalforsamling 30. januar. Fra venstre Lone Ryevad Boysen, formand Peter Steenstrup og Pernille Witt Løgstrup.

Tre medlemmer af Rungsted private Realskoles bestyrelse trækker sig forud for den ekstraordinære generalforsamling 30. januar. Fra venstre Lone Ryevad Boysen, formand Peter Steenstrup og Pernille Witt Løgstrup.

RpR-formand trækker sig - to andre forlader skolebestyrelsen

Efter to år som formand på Rungsted private Realskole forlader Peter Steenstrup nu bestyrelsen forud for den ekstraordinære generalforsamling

Af
Morten Timm

Med indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling på den kriseramte Rungsted private Realskole forlader bestyrelsesformand Peter Steenstrup ikke kun formandsposten. Han trækker sig helt ud af skolebestyrelsen efter tre år, heraf to som formand.

Det fremgår af det brev, som RpR-bestyrelsen har sendt ud til privatskolens forældre i dag onsdag.

Desuden oplyses det, at Lone Ryevad Boysen og Pernille Witt Løgstrup ligeledes træder ud af bestyrelsen på Rungsted private Realskole. Ugebladet erfarer endvidere, at Pernille Witt Løgstrup har meldt sit barn ud af privatskolen.

Plads til nye kræfter

Det er ikke lykkedes at træffe Peter Steenstrup for en kommentar til hans exit, men i brevet i til forældrene skriver bestyrelsen, at de finder det afgørende at sammensætte en bestyrelse med både eksisterende og nye medlemmer, for dels at sikre kontinuitet og dels at sikre nye kræfter og visioner, som kan bidrage til at styrke den fremadrettede udvikling af skolen.

"På denne baggrund har bestyrelsen foreslået, at der gives plads til nye kræfter. Derfor vil Peter Steenstrup (formand), Lone Ryevad Boysen og Pernille Witt Løgstrup træde ud af bestyrelsen efter den ekstraordinære generalforsamling, medens Gitte Braginski, Jens Rask, Jesper Salskov og Peter Willems-Alnøe fortsætter," oplyser skolens bestyrelse.

Det betyder, at der skal vælges tre nye bestyrelsesmedlemmer på den ekstraordinære generalforsamling onsdag 30. januar.

Hassel som ny formand

Her foreslår bestyrelsen selv følgende tre personer: Malene Ehrenskjöld, Christian Hassel og Ann Lindhardt (medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse for Venstre).

Ann Lindhardt (V) har valgt Sport-, fritid- og kulturudvalget som sin foretrukne politiske slagmark. Foto: Privat

Ann Lindhardt sidder i Hørsholm Kommunalbestyrelse og er nu kandidat til en af de ledige bestyrelsesposter på Rungsted private Realskole. Foto: Privat

Og vælges bestyrelsens tre kandidater er det samtidig tanken, at den nye RpR-bestyrelse vil konstituere sig med Christian Hassel som formand og de to kvinder, Ann Lindhardt som første næstformand, og Malene Ehrenskjöld som anden næstformand.

Ydermere skal der vælges to suppleanter, hvor bestyrelsen foreslår Lars Torp Madsen og Peter Sevel.

Publiceret 09 January 2019 17:25