2018-regnskabet overgår adm. direktør Martin Skou Heidemanns vildeste fantasi. Pressefoto

2018-regnskabet overgår adm. direktør Martin Skou Heidemanns vildeste fantasi. Pressefoto

Rekordregnskab fra Skou Gruppen

Stærkt partnerskab sikrer Hørsholmvirksomheden Skou Gruppen rekordresultat

For tredje år i træk kan byggevirksomheden Skou Gruppen præsentere et rekordregnskab med kraftig stigning i omsætningen og en overskudsgrad på otte procent.

Nøglen til virksomhedens succes er dygtige medarbejdere, selvindsigt og en stærk partnerkreds med forskellige styrker og personligheder, skriver Skou Gruppen i en pressemeddelelse.

Skou Gruppen har netop offentliggjort regnskabet for regnskabsåret 1. oktober 2017 til 30. september 2018 med en omsætning på 591 millioner kr. mod 428 milloner kr. året før. Årets resultat blev på 47 millioner kr. mod 32,5 millioner kr. året før.

Overgår vildeste fantasi

Regnskabet overgår adm. direktør Martin Skou Heidemanns vildeste fantasi, hvis han ser tilbage på år 2000, hvor han tog springet til at blive selvstændig og stiftede Skou Gruppen, der i dag tæller 145 ansatte.

Det var begrænset, hvad han i sin tid havde af ambitioner, da han etablerede virksomheden i et lille værelse på førstesalen i sit eget hjem, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Det var egentlig ikke planen, at vi skulle vokse så meget, men vi må bare konstatere, at der har været en utrolig stor efterspørgsel og mange spændende sager. Der er virkelig blevet arbejdet igennem på alle niveauer i virksomheden, og jeg er stolt af vores medarbejdere, som endnu en gang har ydet en enorm indsats. En stigning på næsten 40 procent i omsætningen kan virkelig være anstrengende, men vi har oplevet sådan et stort gå-på-mod,” forklarer Martin Skou Heidemann.

Det går godt for byggevirksomheden Skou Gruppen. Pressefoto

Det går godt for byggevirksomheden Skou Gruppen. Pressefoto

Evner rækker ikke

Selvindsigt har i høj grad været afgørende for Skou Gruppens succes. Martin Skou Heidemann er da heller ikke bleg for at indrømme, at han ikke er en særlig god byggeleder. Det var også en af årsagerne til, at han i 2008 ansatte Jesper Egund som teknisk direktør.

”Mine evner rakte ikke længere der, hvor vi var, hvis vi skulle blive ved med at vokse og tjene penge. Jesper Egund er den dygtigste i hele byggebranchen, jeg nogensinde har mødt,” siger Martin Skou Heidemann.

Publiceret 08 February 2019 08:00