Else Mikkelsen stopper som sekretariatschef i 15. Juni Fonden efter otte år.

Else Mikkelsen stopper som sekretariatschef i 15. Juni Fonden efter otte år.

Chefskifte i 15. Juni Fonden i Hørsholm

Sekretariatschef Else Mikkelsen går på pension af afløses af Peter Voetmann

Efter otte år som sekretariatschef for 15. Juni Fonden ønsker Else Mikkelsen at gå på pension. Det sker med udgangen af februar 2019. Else Mikkelsen ser tidspunktet for at give stafetten videre som helt naturligt efter færdiggørelsen af de nybyggede bygninger i Arboretet i Hørsholm og siger:

”Det har været et stort privilegium, at få lov til at opbygge 15. Juni Fondens sekretariat samt at færdiggøre byggeprojektet i Arboretet. Jeg er meget glad for, at Fonden er kommet til, hvor vi er i dag med utroligt mange værdifulde samarbejdsrelationer indenfor fondens indsatsområder, og jeg vil med glæde følge den fortsatte udvikling af fonden.”

Mand i spidsen

Til marts 2019 overtager Per Voetmann stafetten som direktør for 15. Juni Fonden. Han kommer fra en stilling som sektorchef for kultur, fritid og borgerservice i Lolland Kommune.

Per Voetmann har i flere omgange haft chefstillinger i Kulturministeriet, herunder 19 år som kontorchef. Arbejdsopgaverne i Kulturministeriet spændte fra internationalt kultursamarbejde, over kultur for alle i hele Danmark til kreative industrier – med fokus på samarbejdet mellem kultur og erhverv.

Per Voetmann afløser Else Mikkelsen i 15. Juni Fonden.

Per Voetmann afløser Else Mikkelsen i 15. Juni Fonden.

Per Voetmann har været kulturrådgiver ved EU-repræsentationen i Bruxelles, og inden jobskiftet til Lolland var han direktør for Kulturkontakt Nord, en fællesnordisk kulturinstitution i Helsingfors under Nordisk Ministerråd.

Publiceret 14 February 2019 07:00