Tina Husballe er bestyrer af den nye butik

Tina Husballe er bestyrer af den nye butik "Designgaven" i Hovedgaden. Foto: Morten Timm

Vil stå på egne ben med de rigtige design

Farvel til Kop & Kande og goddag til Designgaven i Hørsholm

Af
Morten Timm

Hørsholm har ikke længere en Kop & Kande-forretning. Her ved overgangen til det nye år skiftede indehaver Martin Lundshøj navn og skilt ud på sin butik i Hovedgaden. I de sidste uger har daglig bestyrer Tina Husballe og de øvrige medarbejder været i gang med indrette forretningen på ny under navnet "Designgaven".

"Vi har nu fået et større, bredere og mere spændende sortiment af alle de mærkevarer, vi altid har haft. Men nu er Stelton tilbage igen, og vi har også fået Bodum ind," oplyser Tina Husballe og nævner Royal Copenhagen, Rosendahl, Georg Jensen, Greengate, Eva Solo og Eva Trio som nogle af de kendte mærker, der er lavet leverandøraftaler med og som fylder hylderne i den nye Designgaven.

Halvdelen skiftet ud

Netop det at kunne bestemme over eget sortiment er forklaringen på, at Martin Lundshøj & co. forlader Kop & Kande-kæden efter knap 10 år. I 2009 overtog han Kop & Kande i Kongevejscentret og flyttede den i 2016 til Hovedgaden - lige over for sin anden forretning, Hørsholm Isenkram.

"Man kan sige, at vi gerne vil stå på egne ben og selv afgøre vores sortiment," fortæller Tina Husballe, der også er leder af Designgaven i Farum, som har lavet samme skift.

Mere end halvdelen af varerne fra Kop & Kande er nu skiftet, og med et sats på en bredere palette af de enkelte mærkevarer og gaveidéer håber de at ramme behovet hos kunderne i Hørsholm. Alle el-artikler er i øvrigt flyttet over gaden til Hørsholm Isenkram.

I løbet af foråret vil Designgaven også være klar med deres egen webshop, oplyser Tina Husballe.

Publiceret 15 February 2019 09:46