Eleverne i 4.-6. klasserne på Hørsholm Lille Skole tog publikum med på en tidsrejse tilbage til 1970'erne med teaterkoncerten

Eleverne i 4.-6. klasserne på Hørsholm Lille Skole tog publikum med på en tidsrejse tilbage til 1970'erne med teaterkoncerten "Gasolin for ever". Foto: Jakob Zeeberg

100 børnehavebørn til Gasolin på Hørsholm lille Skole

Årets teaterkoncert gik tæt på 1970'erne tilsat musik af Gasolin og Kim Larsen

De populære Gasolin- og Kim Larsen-sange var rammen om dette års musicalforestilling "Gasolin for ever" på Hørsholm Lille Skole.

En teaterkoncert som eleverne på mellemtrinnet (4.-6. klasse) står bag. Udover de kendte sange var temaet for forestillingen 1970'erne, og det blev en forrygende sceneoptræden med stort kor, masser af solosang og dans, som børnene selv havde koreograferet, oplyser Gunnel Broström, skolesekretær på Lille Skolen.

Alt sammen akkompagneret af et stort band med guitarer, bas, trommer, percussion, keyboard og klarinet. Kun en lærer var med i bandet, resten klarede eleverne selv.

Til en af "Gasolin for ever"-forestillingerne før vinterferien havde privatskolen traditionen tro inviteret de lokale børnehaver indenfor, og det betød at cirka 100 små publikummer fik en intens oplevelse.

Derudover opførte eleverne teaterkoncerten for skolens øvrige klasser og lærere og en gallaforestilling for forældre og bedsteforældre.

I perioden op til forestillingen havde eleverne i de tre klasser lært om 70'erne og talt med forældre og bedsteforældre, og ud fra de oplysninger har de selv skrevet handlingen og teksterne til stykket. Lærerne har dog siddet i instruktørrollen.

timo

Publiceret 20 February 2019 06:30