I morgen fredag åbner en ny kiosk på Rungsted Kyst Station. Det betyder også, at ventesalen igen kan benyttes. I hvert i kioskens åbningstid.

I morgen fredag åbner en ny kiosk på Rungsted Kyst Station. Det betyder også, at ventesalen igen kan benyttes. I hvert i kioskens åbningstid. Foto: Anne Ehrenreich

Nu genåbner kiosk og ventesal på Rungsted Kyst Station

Fra fredag 1. marts er der igen liv i den gamle stationsbygning

Af
Morten Timm

Der er godt nyt til de pendlere på Rungsted Kyst Station, der har savnet at kunne forsyne sig med kioskvarer inden togrejsen eller bare har haft brug for at stå i tørvejr. For i morgen 1. marts åbner der atter en kiosk på stationen, og det betyder samtidig, at stationsbygningens ventesal ligeledes vil være åben og tilgængelig.

Det oplyser Bo Nilsson, ejendomsadministrator hos DSB Ejendomme, til Ugebladet.

"Kiosken skulle åbne fra fredag 1. marts, og aftalen med kioskejeren er, at ventesalen vil være åben i samme tidsrum som kiosken," siger Bo Nilsson.

Forleden kom der et skilt op på døren, hvorpå der står, at der åbner en kiosk på Rungsted Kyst Station. DSB Ejendomme har nu oplyst til Ugebladet, at det sker fredag 1. marts.

Forleden kom der et skilt op på døren, hvorpå der står, at der åbner en kiosk på Rungsted Kyst Station. DSB Ejendomme har nu oplyst til Ugebladet, at det sker fredag 1. marts. Foto: Anne Ehrenreich

Mange har gennem vintermånederne undret sig over den lukkede ventesal og ikke mindst ærgret sig over, at det var svært at søge ly for vind og vejr.

"Det er godt nyt for alle os, som har savnet en kiosk samt at kunne benytte ventesalen. Og lad os glæde os over, at der med ny kiosk igen kommer liv i den gamle smukke stationsbygning på vestsiden af Kystbanen," siger Anne Ehrenreich (V), rungstedborger og lokalpolitiker, der ser frem til genåbningen.

"Vi har jo stået og frosset ude i kulden hele vinteren og talt om, hvad der kom til at ske," tilføjer Venstres medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse.

Fra DSB Ejendomme har man ikke ville oplyse, hvem den nye kioskejer er.

Publiceret 28 February 2019 14:30