Ugebladet er klar til at møde læserne - og blive klogere af det.

Ugebladet er klar til at møde læserne - og blive klogere af det.

Du kan nå det endnu:

Mød din lokale ugeavis

Ugebladet vil gerne se dig til en god snak over et godt måltid - tilmelding senest i dag

Ugebladet vil være din leverandør af lokale nyheder, fortælle om begivenheder, du kan gå til, butikker, der åbner - ja, vi vil gerne være omdrejningspunktet i din hverdag.

Er vi det? Har vi en god nok fornemmelse af, hvad der er interesserer dig? Er der noget, der gør dig glad, irriterer dig eller du måske bare synes er fantastisk?

Så har du nu muligheden for at kommer i en direkte snak med os. Og da vi ved, at mange gode samtaler kommer i stand over et godt måltid, kombinerer vi da bare de to ting.

Vi inviterer derfor til aftenen 'Snak og Æd' tirsdag 5. marts kl. 18 i Café Bøf & Bolle i Kultur Trommen. I al sin enkelthed dækker arrangementet over, at vi vil dyrke den gode samtale over en god bid mad. Vi vil først og fremmest lytte til dig og dit syn på Ugebladet - og gerne tage den debat, det måtte afføde.

Ugebladets redaktør inviterer læserne til snak og æd-arrangement.

Ugebladets redaktør inviterer læserne til snak og æd-arrangement. Foto: Morten Timm

Du vil blandt andet møde lokalredaktør Fred Jacobsen, som er klar til at lytte til og snakke med dig om, hvordan vi bedst skruer den bedst mulige lokalavis sammen.

Det skal nok blive både sjovt og livligt - og for kun 200 kroner får du både et godt måltid mad og medindflydelse på, hvordan vi fortsat kan gøre Ugebladet til en forhåbentlig uundværlig del af din hverdag.

Tilmelding kan ske på annoncer@ugebladet.dk senest torsdag 28. februar. Det sker efter ført-til-mølle princippet - og der stadig pladser.

Vi glæder os til at se dig!

Publiceret 28 February 2019 12:15