Hørsholm Seniordanserforening har nu 25 år på bagen og det fejres med en fest på Karlebo Kro fredag 8. marts.

Hørsholm Seniordanserforening har nu 25 år på bagen og det fejres med en fest på Karlebo Kro fredag 8. marts. Pressefoto

Hørsholm Seniordanserforening fejrer 25 års jubilæum

Seniordans er en god motionsform og alder behøver ikke at være en hindring

Seniordansen i Hørsholm blev introduceret i 1987 af daværende danseleder Rita Bitsch. Det skete med et dansehold under FOF.

I de følgende år voksede tilslutningen og på grund af det stærkt stigende deltagertal oprettedes Hørsholm Seniordanserforening ved stiftende generalforsamling 4. marts 1994 på Usserød Skole.

Lige for tiden er der omkring 40 medlemmer, der danser på to hold på Sophielund og i Kokkedal Kirkes Sognegård under ledelse af danseleder Jytte Mølgaard.

Seniorforeningens formand, Poul H. Bitsch, oplyser, at mange ældre medborgere både fra Hørsholm og fra nabokommunerne i årenes løb har haft glæde af at deltage i såvel dansen, som i det hyggelige samvær med de øvrige dansere.

"Seniordansen er en god motionsform, der styrker både hjerne og hjerte. Alder behøver ikke at være en hindring - foreningen har aktive dansere, der har passeret de 90 år," siger Poul H. Bitsch.

25 års jubilæet fejres på fredag 8. marts ved en fest på Karlebo Kro med middag, underholdning - og selvfølgelig med seniordans.

Publiceret 03 March 2019 07:00