Nordsjællands Politi efterlyser vidner til skudepisoden i Rungsted, hvor en en 20-årig mand fra Nivå blev dræbt. Foto: Bjørn Nielsen

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til skudepisoden i Rungsted lørdag aften, hvor en en 20-årig mand fra Nivå blev dræbt. Det er især vidner, der efterfølgende ydede førstehjælp, som politiet gerne vil tale med. Foto: Bjørn Nielsen

Rungsted-skyderiet:

Politiet efterlyser alle vidner til bandedrab

Nordsjællands Politi søger især de vidner, som ydede førstehjælp på gerningsstedet lørdag aften på Rungsted Strandvej, hvor en 20-årig mand fra Nivå blev skuddræbt

Af
Morten Timm

Befandt du dig tæt på gerningsstedet for skyderiet på Rungsted Strandvej i lørdag omkring kl. 18 - eller ydede du førstehjælp på stedet, så vil Nordsjællands Politi rigtig gerne i kontakt med dig.

"Vi har fået rigtig mange gode og brugbare henvendelser. Der tegner sig imidlertid et billede af, at der er vidner, som vi endnu ikke har talt med. Derfor opfordrer vi særligt vidner, som var på gerningsstedet, da skyderiet skete eller lige efter og vidner, som ydede førstehjælp, til at henvende sig til os, så vi er sikre på, at vi får talt med alle, der kan bidrage til efterforskningen og hjælpe os med at klarlægge, hvad der præcist skete på gerningsstedet," skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

To stadig fængslet

Ved skyderiet på Rungsted Strandvej blev en 20-årig mand dræbt, mens fire blev såret af blandt andet knivstik og som følge af en bilpåkørsel.

Efterfølgende har politiet foretaget flere anholdelser, men de fleste er løsladt igen. Tirsdag løslod politiet fire mænd, der havde siddet varetægtsfængslet henholdsvis to og tre døgn, mens to mænd endnu er i politiets varetægt og ved grundlovsforhøret søndag blev varetægtsfængslet for fire uger, begge er sigtet for drab.

Der foregår fortsat en intensiv efterforskning i sagen samtidig med, at Nordsjællands Politi har iværksat tryghedsskabende indsatser i Rungsted, Kokkedal og Nivå.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 11 April 2019 15:15