Mads Schack Pedersen (TV) og vennen Steffen Krogh er nye forpagtere af Lerbækgård med Bistro SANS

Mads Schack Pedersen (TV) og vennen Steffen Krogh er nye forpagtere af Lerbækgård med Bistro SANS Foto: Fred Jacobsen

Barndomsvenner bag bistro på Lerbækgård

Mads Schack Pedersen og vennen Steffen Krogh åbner Bistro SANS ved golfklubben

Af
Fred Jacobsen

"Hvad vi har lavet om? Alt!", lyder der fra Mads Schack Pedersen, da Ugebladet spørger til de forandringer, der er foretaget efter at han og vennen Steffen Krogh har taget over i restauranten på Lerbækgård.

De har åbnet Bistro SANS, som ifølge Mads er lige netop det, det skal være: En afslappet bistro, hvor man kan betjene dem, der kommer for at spille golf - og dem, der leder efter et alternativ til eksempelvis restauranterne på¨Rungsted Havn.

"Det skal være afslappet og nede på jorden," understreger Mads Schack Pedersen, der er manden 'på gulvet', mens Steffen Krogh styrer køkkenet.

Hygge og delemad

"Du skal prøve at være her, når det er mørkt. Så har vi levende lys over det hele. Det er så hyggeligt," supplerer Steffen.

Steffen og Mads er barndomsvenner fra Gilleleje og er begge uddannede kokke.

Steffen og Mads er barndomsvenner fra Gilleleje og er begge uddannede kokke. Foto: Fred Jacobsen

Hygge indgår i de to nye forpagteres koncept, som også byder på fællesaftener, hvor man deler mad ved langborde og kommer hinanden ved.

Som var det hos mormor

"Vi vil gerne give folk den hjemlige føleles, de husker fra deres besøg hos mormor," lyder Mads Schack Pedersens beskrivelse.

De to 'Gillelejerødder', som de kalder sig, er henholdsvis 28 og 29 år og har kendt hinanden siden de var børn og er begge uddannede kokke. Mads er udlært på Tinggården i Frederiksværk og har haft job i kantiner inden for Claus Meyer-koncernen, Steffen er udlært i Brasseriet i Gilleleje og har også arbejdet på Kokkedal Slot. Mads har desuden et par års erfaring med at drive restaurant sammen med en makker i Kokkedal Golfklub.

Der har været gang i restauranten siden 1. april, og de to nye forpagtere er nu i gang med at forberede et åbent hus arrangement 12. april, som de laver i samarbejde med Hørsholm Golf.

Publiceret 12 April 2019 16:00