Thorkild Gruelund sætter sig nu i formandsstolen for Gågadeforeningen i Hørsholm.

Thorkild Gruelund sætter sig nu i formandsstolen for Gågadeforeningen i Hørsholm. Arkivfoto: Morten Timm

Gruelund ny formand for Gågadeforeningen

Den konservative politiker og erhvervsdrivende Thorkild Gruelund valgt som gågadeformand

Af
Morten Timm

Efter en periode uden formand og med en bestyrelse, der i samlet flok takkede af og ikke ville genvælges, var det tid til genrejsning for Gågadeforeningen på torsdagens generalforsamling.

Hvad der kunne ligne en svær opgave med valg af ny formand og bestyrelse blev aldrig et issue for Gågadeforeningen.

Som mange gange tidligere i gadens historie, er der både nye og tidligere godt prøvede forretningsdrivende, som har påtaget sig opgaven at føre Gågadeforeningen videre.

I spidsen står nu den konservative politiker og udvalgsformand samt ikke mindst erhvervsdrivende i Hovedgaden, Thorkild Gruelund, som ny formand. Han afløser Oluf Ravn, der trådte tilbage tidligere på året.

"Generalforsamlingen var en positiv oplevelse med lyst og gejst for fremtiden," udtaler den nyvalgte formand Thorkild Gruelund i en pressemeddelelse.

Plan for aktiviteter

Han oplyser, at den nye bestyrelse nu vil sætte sig ned og lægge en plan for aktiviteter i gaden i det kommende år.

"Vigtigt her er, at alle, såvel bestyrelsesmedlemmer som medlemmer i øvrigt, hjælper hinanden med opgaverne. Intet medlem har tid til eller lyst til at påtage sig alle opgaver," siger Thorkild Gruelund.

Ellers var generalforsamlingen vidt omkring med emner fra aktiviteter i gaden, et godt samarbejde med Hørsholm Midtpunkt, den planlagte detailhandelsundersøgelse i samarbejde med de øvrige handelsområder og Hørsholm Kommune.

Ingen dyre analyser

Der var enighed om, at Gågadeforeningens kontingentkroner skal gå til aktiviteter i gaden, som skaber gode kundeoplevelser. Den 'tungeste' post på budgettet er så afgjort julebelysning.

"Overvejende var der en holdning om, at store dyre akademiske analyser om detailhandelen tror de forretningsdrivende i Gågaden ikke på. Vejen frem er gode kundeoplevelser i butikkerne og en smuk og indbydende gade," slutter den nyvalgte gågadeformand.

Fakta

Gågadens nye bestyrelse

    Formand Thorkild Gruelund, Hovedgaden 29

    Næstformand Anders Gadegaard, 'Daniel', Hovedgaden 28

Medlemmer af bestyrelsen

    HC Andersen, Hørsholm Helsekost Ø-butikken, Hovedgaden 47

    Jeanne Willems-Alnøe, 'deux soeurs', Hovedgaden 22

    Zeino Macauley 'Kabanah', Hovedgaden 12A

Publiceret 12 April 2019 10:15