Elevatorerne på både spor 1 og spor 1 på Kokkedal Station skal renoveres og holder derfor stille fra mandag 15. april til fredag 3. maj, oplyser Banedanmark.

Elevatorerne på både spor 1 og spor 1 på Kokkedal Station skal renoveres og holder derfor stille fra mandag 15. april til fredag 3. maj, oplyser Banedanmark. Arkivfoto

Elevatorstop på Kokkedal Station:

Passagerer må tage trappen

I den næste 2½ uge er elevatorerne på Kokkedal Station ude af drift, mens Banedanmark foretager renovering

Banedanmark har sat i renovering af elevatorer på stationer, og nu er turen kommet til Kokkedal Station, hvor elevatorerne på både spor 1 og spor 2 skal have udskiftet døre og dørmotorer. Det betyder, at togpassagererne må tage trapperne i perioden fra 15. april til 3. maj, hvor elevatorer-renoveringen udføres.

"Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift og undgå, at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Elevatorerne på stationerne bliver brugt rigtig meget, og det er en god ting," siger Marta Karvig, projektleder i Banedanmark, i en pressemeddelelse.

Hjælp til at komme videre

Handicappede og gangbesværede med rollator har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSBs Handicapservice.

Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på 7013 1415, i tidsrummet kl. 8-15.

"Der er desværre ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trapperne. Vi står altid til rådighed, hvis nogle skulle have spørgsmål til renoveringsarbejdet", afslutter Marta Karvig.

Der kan opstå støj og i forbindelse med Banedanmarks arbejde på stationen og de nærmeste naboer er informeret. Ligesom der også kan køre tunge køretøjer på vejene i området, når der fragtes materialer til og fra stationen.

timo

Publiceret 14 April 2019 06:00