Andreas Rosenkilde Løgstrup vender nu 'hjem' til Rungsted og Hørsholm. Foto: Thor Laugesen

Andreas Rosenkilde Løgstrup vender nu 'hjem' til Rungsted og Hørsholm. Foto: Thor Laugesen

Andreas skøjter ind på Hovedgaden i Hørsholm

Ejendomsmægler-duoen Andreas Rosenkilde Løgstrup og Tobias Vadstrup Thomsen overtager home Hørsholm-Rungsted

Han kan nærmest gå på vandet i Hørsholm og Rungsted - både i flydende og i fast form – efter rigtig mange timer på skøjtebanen og i lystbådehavnen som barn og som voksen.

Nu springer Andreas Rosenkilde Løgstrup ud i nye, kendte farvande som ny indehaver af home Hørsholm-Rungsted, hvor han sammen med Tobias Vadstrup Thomsen overtager butikken i et generationsskifte med ejendomsmægler Kim Svane.

”Jeg er født i Nordsjælland og har mange gode venner i området omkring Hørsholm og Rungsted samt familie på Rungsted Skole. I min familie har vi en båd liggende i Rungsted Havn, og så er alle mine barneår brugt på skøjteløb og hobby-ishockey i Hørsholm Skøjtehal,” fortæller indehaver og ejendomsmægler Andreas Rosenkilde Løgstrup.

Bygger videre

Andreas er altså langt fra på glatis, selv om han nu rykker arbejdspladsen fra home Helsingør til home Hørsholm-Rungsted på Hovedgaden. Efter 16-17 år i Helsingør, hvor han sammen med forretningspartneren Tobias med succes har slået sine folder.

”Vi bygger videre på den store opgave og vores erfaring fra, at vi har løftet home fra nummer 3 i Helsingør til en klar nummer 1, ” siger Andreas, der tager succes-opskriften med sig.

”Vi giver meget af os selv hver dag, for det er den vigtigste beslutning i folks liv at handle bolig. For mit vedkommende handler det om empati, ærlighed og ordentlighed blandet med en sulten sælger, der gerne vil løfte enhver opgave, stor som lille. Det er salget, handlen og det at hjælpe kunderne godt videre, der tænder mig, ” siger han.

Med sig på holdet har han ejendomsmægler Mia Egesborg, der er født og opvokset i Hørsholm, og der bliver ansat endnu en medarbejder med lokalkendskab.

Overtager fra Svane

Faktisk er Hørsholm-Rungsted ikke den eneste nye lokation på det nordsjællandske kort for makkerparret. Om kort tid åbner den dynamiske duo home Fredensborg i Fredensborg Centrum. Jacob Philip Nørgaard bliver daglig leder.

Kim Svane takker af som indehaver i Hørsholm, men han fortsætter som aktiv ejendomsmægler i home Nivå-Kokkedal.

Her lader han også de yngre generationer komme til, da Charlotte Torp og sønnen Michael Svane overtager nøglerne til butikken.

gs

Publiceret 19 April 2019 08:00