Rød sportsvogn og rød løber. Der var linet op til det helt store gallashow på Rungsted Gymnasium, da 250 unge 3.g'ere ankom til årets store gallafest.

Rød sportsvogn og rød løber. Der var linet op til det helt store gallashow på Rungsted Gymnasium, da 250 unge 3.g'ere ankom til årets store gallafest. Foto: Morten Timm

Se kæmpe fotogallerier fra årets festlige gymnasie-galla

250 unge 3.g'ere ankom i flotte biler og smukke skjoler til årets gallafest på Rungsted Gymnasium

Af
Morten Timm

Solen kiggede ikke frem, men til gengæld strålede de 250 unge 3g'ere som stjerner, da årets store og længe imødesete gallafest på Rungsted Gymnasium skulle holdes.

Traditionen tro ankom de kommende studenter i en lang parade af store og nypolerede biler - de klassiske åbne sportsvogne, de eksklusive luksusmodeller og de nye eldrevne Tesla'er - som rullede op foran gymnasiets røde løber og den store skare af familie og venner som altid står klar til at nyde og forevige øjeblikket.

Der var også dem, der valgte den bæredygtige ankomst på Christiania-cykel, tandem, på gåben eller som Christian og Caroline med deres egen hjemmebyggede sæbekassebil, som rektor Ruth Kirkegaard ikke kunne stå for og hjalp til med at skubbe det sidste stykke hen til den røde løber.

Som altid var gallaankomsten en fryd af de flotteste kjoler, elegante jakkesæt og smokings og smarte frisure.

Indenfor på Rungsted Gymnasium havde skolens 2.g'er stået for hele festplanlægningen samt serveringen af den treretters menu fra det lokale Bøf & Bolle, og som traditionen byder skulle der danses lancier.

Publiceret 11 May 2019 10:08