Foto: Google Earth

Nu gør han det:

Christian Kjær sælger sin gård for 70 millioner

Erhvervsmanden har sat sin ejendom i Sandbjerg til salg

Du skal ifølge boliga.dk grave dybt i lommerne, hvis du vil overtage erhvervsmanden Christian Kjærs landejendom Sandbjerggård i Sandbjerg, 2970 Hørsholm: Rigmandens 550 kvadratmeter store hesteejendom er nemlig nu kommet på markedet med en pris på 70 millioner kroner.

Det er ifølge boliga.dk den fjerdedyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt til offentligt salg.

Erhvervsmanden Christian Kjær foran Sandbjerggård, der nu skal sælges for 70 millioner kr.

Erhvervsmanden Christian Kjær foran Sandbjerggård, der nu skal sælges for 70 millioner kr. Arkivfoto: Kjeld Tannenberg

Til ejendommen hører hestestalde, ridebane, folde og samlet set 33,67 hektar jord. Og der er tennisbane, orangeri og en svømmepøl. Ifølge ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen tæller landstedet tillige flere store stuer, pejsestue, havestue, syv soveværelser og tre badeværelser - og så er der også en længe, der er indrettet som boliger til medhjælp.

Christian Kjær kom i offentlighedens søgelys tidligere på måneden, da Kongehuset meddelte, at han ville blive frataget titlen som hofjægermester og at han skulle aflevere sit ridderkors.

Baggrunden var, at Christian Kjær 20. februar ved Retten i Lyngby blev idømt 30 dages betinget fængsel, frakendelse af kørekortet i et år samt en bøde på 10.000 kr. for at have påkørt en såkaldt trafikofficial ved et cykelløb nær Kjærs bopæl på Sandbjergvej.

Kort efter dommen meddelte Christian Kjær, at han ville sælge Sandbjerggård.

Publiceret 21 May 2019 12:10