Benny Schumann, den lokale klovn, der med de grå hår og den røde næse kan anes mellem de mange 6. klasseselever, der på årets jobfestival i Hørsholm kunne få indsigt i 20 forskellige erhverv, herunder klovnefaget.

Benny Schumann, den lokale klovn, der med de grå hår og den røde næse kan anes mellem de mange 6. klasseselever, der på årets jobfestival i Hørsholm kunne få indsigt i 20 forskellige erhverv, herunder klovnefaget. Pressefoto

Elever møder klovn på jobfestival

Hørsholms 6. klasser på jobfestival i Hørsholmhallen

Hvad kan jeg blive...? Det er et spørgsmål, som de fleste unge stiller sig selv. Som tidligere år fik alle elever i Hørsholms 6. klasser onsdag mulighed for at komme nærmere et svar på det, da der blev holdt jobfestival i Hørsholmhallen.

Her var 20 fag repræsenteret og efter borgmester Morten Slotved havde budt velkommen kunne elever så høre nærmere om de mange job.

En af de mere specielle erhverv var 'klovn', i skikkelsen af den lokale og hæderkronede Benny Schumann, der fortalte om klovnebranchen til de mange nysgerrige børn.

"Man ikke kun har brug for humor, når man er klovn, men man kommer også lettere igennem livet, hvis man kan se den lyse side - lige meget hvilket arbejde man har," pointerede Benny Schumann.

Hos snedkeren kunne eleverne prøve kræfter med træ og værktøj.

Hos snedkeren kunne eleverne prøve kræfter med træ og værktøj. Pressefoto

Eleverne kunne derudover høre mere om, hvordan man blandt andet bliver forfatter, købmand, filmproducer, snedker og gastronom, oplyser Claudia Hoffmann Dose, souschef i UU-Sjælsø, der hvert år står for at arrangere jobfestivalen.

mt

Publiceret 23 May 2019 16:00