NGG International School i Hørsholm, der er er en privat international skole for børn fra 3 til 16 år, har modtaget en prestigefyldt akkreditering.

NGG International School i Hørsholm, der er er en privat international skole for børn fra 3 til 16 år, har modtaget en prestigefyldt akkreditering. Pressefoto

NGG i fornemt selskab:

International anerkendelse

Skolen i Hørsholm bliver særlig fremhævet for fem læringsmetoder

Som den første skole i Danmark har NGG International School modtaget den prestigefyldte akkreditering for International Primary Curriculum (IPC). Den er en garanti for, at læringen her lever op til høje internationale standarder, skriver skolen i en pressemeddelelse.

"Vi er meget glade for at modtage IPC-akkrediteringen. Den er et bevis på, at skolen giver en målrettet, inspirerende og udviklende læring til vores elever," fortæller leder for NGG International School, Karen Bøttger, i pressemeddelelsen.

Kun 28 skoler i verdenen er IPC-akkrediterede, og NGG kommer i selskab med anerkendte internationale skoler som Stockholm International School og British International School of Washington.

Eksperthold på besøg

Akkrediteringen er foretaget på baggrund af en selvvurdering, hvor skolens lærere skulle vurdere undervisningen ud fra nogle fastsatte parametre.

Over foråret har et hold af internationale undervisningseksperter efterfølgende besøgt NGG International School for at observere undervisningen samt tale med lærere, elever og forældre.

Særlige udmærkelser

Disse undersøgelser skulle bekræfte selvvurderingen, og de resulterede i, at NGG International School, udover akkrediteringen, opnåede særlige udmærkelser inden for fem fokusområder i indskolingen, hvor eleverne er mellem 5 og 11 år.

Det drejer sig om fokus på forbedring af læring, en fælles vision for skolens elever, det internationale fokus og 'mind-set', betydningen og udviklingen af viden, færdigheder og forståelse samt det tværfaglige fokus.

"Vi lægger stor vægt på at sikre, at børnene får en god begyndelse på deres skolegang, da det er afgørende for deres videre uddannelse. Fra begyndelsen har vi et klart fokus på børns indlæring og en vision for, at de skal få en god uddannelse, som de kan bruge i Danmark såvel som i udlandet," forklarer Karen Bøttger i pressemeddelelsen.

NGG International School er en privat international skole for børn fra 3 til 16 år.

270 elever

Skolen har 270 elever, og 30 lærere. De fleste af lærerne er uddannet i enten USA eller Storbritannien.

Skolen er i gang med at undersøge muligheden for at supplere den internationale grundskoleuddannelse med en international gymnasieuddannelse.

jesl

FAKTA

Fokuspunkter for akkreditering

  • Et klart fokus på optimering af læring
  • En fælles vision for skolens elever
  • Metoder i klasseværelset, der hjælper børn til at udvikle sig mod skolens fælles vision.
  • Det internationale fokus og 'mind-set'
  • Betydningen og udviklingen af viden, færdigheder og forståelse
  • Den målrettede læring og lærerens høje forventninger til dette.
  • Brugen af IPC's læringsmetode
  • Det tværfaglige fokus.
  • Løbende evalueringer, der forbedrer læring

Publiceret 12 June 2019 18:00