Det var et par magen til disse diamantøreringe til 35.000 kroner, som Malene Schmock frygtede var mistet helt.

Det var et par magen til disse diamantøreringe til 35.000 kroner, som Malene Schmock frygtede var mistet helt. Foto: Privat

Malene jubler:

Diamantøreringe er fundet

Et par fortvivlede dage efter at have tabt diamantøreringe til 35.000 kroner er slut for 30-årige Malene Schmock fra Hørsholm

Af
Morten Timm

Det var en meget glad Malene Schmock, der onsdag eftermiddag og kun få timer efter Ugebladet havde skrevet om de tabte diamantøreringe til 35.000 kroner, kunne fortælle, at nu var de i hendes og kærestens varetægt igen.

"En kvinde, som kendte vedkommende, der fandt dem, kontaktede os og har afleveret dem til os," fortæller Malene Schmock.

Forløsningen kom efter et par fortvivlende dage, hvor kæresten i gave til Malene - i anledning af deres syv års dag - mandag købte de to kostbare diamantøreringe hos Klaus Rygaard Ure & Smykker.

Da han kom hjem opdagede han til sin skræk, at æsken med øreringene var væk. Han kørte tilbage og forsøgte at finde dem fra forretningen og til parkeringspladsen på Hørsholm Allé ved Circle K. Men de var væk, og han måtte nedslået fortælle Malene om den mistede gave, og de måske tabte 35.000 kroner.

Malene og hendes kæreste efterlyste de tabte diamantringe i opslag i Hørsholm Midtpunkt.

Malene og hendes kæreste efterlyste de tabte diamantringe i opslag i Hørsholm Midtpunkt. Foto: Morten Timm

Fanget på overvågning

Overvågningskameraer fra både Circle K og Hørsholm Midtpunkt fik imidlertid hjulpet dem videre.

Her kunne man se en mand på gå tværs gennem Circle K og på fortorvet på Hørsholm Allé - udfor parkeringspladsen - få øje på æsken på p-pladsen, samle den op og fortsætte ind i Hørsholm Midtpunkt, hvor han hos SuperBrugsen købte et par sandwich, talte i telefon, inden han forlod Midtpunkt gennem svingdøren ud mod gågaden.

Malene Schmock har både med opslag i Midtpunkt og i Facebook-gruppen Hørsholm Rungsted Beboergruppe efterlyst øreringene.

I dag onsdag og altså to dage efter tog Malene kontakt til Ugebladet i håb om at få de savnede og betydningsfulde øreringe tilbage.

De udlovede en dusør på 3.000 kroner, som de nu vil give til kvinden, der bragte dem til veje igen.

Publiceret 21 August 2019 19:00