Efter salget til 15. Juni Fonden skal Arboretet i Hørsholm gøres mere tilgengængeligt og publikumsvenligt.
Efter salget til 15. Juni Fonden skal Arboretet i Hørsholm gøres mere tilgengængeligt og publikumsvenligt.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt publikumshus opføres i Arboretet

Publikumshuset skal være det naturlige mødested for havens gæster

I løbet af foråret er det blevet flyttet rundt på sjældne træer og buske i Arboretet for at gøre plads til byggeriet af det nye publikumshus, som snart gå i gang.

Ideen med publikumshusets er at skabe et naturligt mødested i haven - for eksempel for deltagerne på de rundvisninger, som Københavns Universitet løbende afholder for at informere om de mange sjældne træer og buske, der vokser i Arboretet. Derudover vil der blive opsat borde og bænke, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke.

Undervisning og puslerum

Publikumshuset kommer til at fylde cirka 150 m2. Huset vil også indeholde toiletter og pusleplads, som er meget efterspurgt af de besøgende. Der vil også blive bygget et undervisningsrum, som blandt andet kan bruges af studerende fra Københavns Universitet til undersøgelser af plantemateriale fra Arboretet. Ud over Publikumshuset bygges et nyt hus til Københavns Universitets forskere samt 15. Juni Fondens administration.

15. Juni Fonden, som har til formål at sikre og forbedre de danske landskabelige og naturmæssige værdier, står for byggeriet.

srj

Publiceret: 30. Juni 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!