Rungsted-herrerne var presset helt i bund mod de danske mestre fra Benløse, som også viste sig at være en alt for stor mundfuld for det håbefulde hold.
Rungsted-herrerne var presset helt i bund mod de danske mestre fra Benløse, som også viste sig at være en alt for stor mundfuld for det håbefulde hold.
Arkivfoto: Rungsted-Hørsholm Floorballklub
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Publikum gav floorballherrer værdig afsked med pokalturneringen

Selvom Rungsted-Hørsholm Floorballklub tabte 18-2 til Benløse i pokalturneringen, gav tilskueropbakningen undervejs grund til optimisme

Rungsted-Hørsholm FK 2 Benløse 18 (1-7, 1-7, 0-4)

1-1: Daniel Molin

2-13: Patrick Kisbye

Tæt på 300 mennesker var mødt op i Hørsholmhallen for at bakke Rungsted-Hørsholm Floorballklub op i deres manddomsprøve i pokalturneringen mod de danske mestre fra Benløse. Selvom det var en ulige kamp, hvor Rungsted ikke fik et ben til jorden og tabte 2-18, skabte tilskuerne en floorballfest, som klubben sent vil glemme.

Festen blev skudt i gang, da spillerne løb på banen, omgivet af lysshow, til høj musik. Siden overtog udebaneholdet fra Benløse rollen som festens midtpunkt, og de stod for en sand opvisning, som selv Rungsted-fansene nød godt af. Indimellem var der dog også lyspunkter inden for banderne, og dem stod henholdsvis Daniel Molin og Patrick Kisbye for med deres scoringer, som fik tændt op under publikum.

Publiceret: 06. November 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere