Hørsholm elsker svaner:

Får nu eget skilt

Morten Gimbel mener der mangler vejskilt, der skal hjælpe svaner på Alsvej og ved kirken

Af
Fred Jacobsen

Hørsholm elsker sine svaner. Ikke mindst Morten Gimbel, der selv bor i Pennehave og ofte går tur med sin hund i området ved Opnæsgaard på Alsvej. I den lille sø området er der svaner med seks unger, som han gerne vil passe godt på.
“Vi skal passe på vores nationalfugl,” siger Morten Gimbel og har opfundet et helt nyt advarselsskilt til trafikanterne, som han nu har stillet op på begge sider af søen på Alsvej, hvor svanerne ofte krydser vejen.
“Jeg synes svanerne er skønne, og da jeg så det håndskrevne advarselsskilt, som er blevet sat op, tænkte jeg, at der ikke findes et rigtigt skilt, der gør opmærksom på dem,” fortæller Morten Gimbel til Ugebladet.
Da han i sin dagligdag handler med materiel til trafiksikkerhed, blandt andet vejskilte, fik han den idé at fremstille et særligt svaneskilt.
Han har fået lavet fire, og to af dem kan man allerede nu se på Alsvej. De to andre håber han at han kan få lov til at sætte op ved Hørsholm Kirke, hvor der også er svaner.
De to skilte blev sat op tidligere i dag, og ifølge Morten Gimbel har han allerede fået positive tilkendegivelser fra forbipasserende.
 
Deltag i debatten på Ugebladets facebook-side.

null

Publiceret 25 August 2016 00:00

SENESTE TV