Fornem forsvarspræstation sender Hørsholm i finalerne

Hørsholm 79ers-damerne er finaleklar, efter de vandt den tredje semifinale mod Amager 80-53 efter stærkt forsvarsspil

Af
Joachim Weichel

Hørsholm 79ers-damerne har domineret deres semifinaleserie mod BK Amager, og i holdenes tredje indbyrdes kamp fortsatte denne tendens. Således tog Hørsholm-holdet en overbevisende sejr på 80-53, der kom i stand efter en sand magtdemonstration i de defensive rækker, hvor de ellers dygtige Amager-skytter aldrig fik arbejdsro. Det betyder, at de har kvalificeret sig til Dameligaens finaleserie og kan møde enten Stevnsgade SuperWomen eller Virum GO DREAM.

Forsvaret fandt finalevejen

Som så mange gange tidligere på sæsonen leverede Hørsholm-damerne en gedigen arbejdsindsats i defensiven, og holdets træner Jesper Krone glædede sig også over, at det kendetegnende forsvarsspil er fundet frem før finalerne.
“Der er ikke én eneste gang, vi er i forsvar, hvor vi ikke gør det så godt, vi kan, sagde træneren efter kampen. Det er beundringsværdigt for mig som træner at se. Vi holder et super godt angrebshold til 53 point, hvor der bare bliver løbet frem og tilbage de sidste fem minutter,” sagde den glade træner.
Finaleserien bliver skudt i gang den 12. april og bliver spillet som en bedst-ud-af-fem-kampe-serie.

Hørsholm 79ers 80 BK Amager 53 (15-10, 27-12, 11-11, 27-20)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 14, Sandra Lind Þrastardóttir 10, Maria Forsman Pedersen 10, Ivana Jovanovic 10, Amalie Langer 8, Line Piechnik 8, Emilie Bornemann 6, Sara Forsman Pedersen 5, Emilie Bæk 3, Marie-Louise Blyme 3, Lena Svanholm 3

Publiceret 03 April 2017 09:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV