Robertino Di Giuseppe glæder sig hver dag til at kunne servere ægte italiensk mad og specialiteter. Foto Morten Timm
Robertino Di Giuseppe glæder sig hver dag til at kunne servere ægte italiensk mad og specialiteter. Foto Morten Timm
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Robertino laver italiensk mad helt fra bunden

Med ’Toto e Peppino’ i Rungsted satser Robertino på ægte italiensk mad

Ægte italiensk mad. Pizza, pasta, antipasti og delikatesser fra støvlelandet.

Den 58-årige erfarne italienske kok Robertino Di Giuseppe har slået sig ned på Bolbrovej 95 og åbnet Pizzeria Toto e Peppino, der er navnene på to legendariske og nu afdøde italienske skuespillere.

“Alt er ægte italiensk, og jeg laver det hele fra bunden. Selv mayonaissen,” siger Robertino Di Giuseppe, der også bager friske brød hver dag.

Ved siden af pizzaerne og take away-menuer laver han desuden italienske menuer til selskaber med både forret, hovedret og dessert.

“Om det er fra en til 100 personer,” fastslår han med et smil. Robertino Di Giuseppe er opvokset i den italienske by Pescara og har været kok i over 35 år. Udover flere restaurationer i Italien har han arbejdet i både Holland og England, inden han for fire år siden kom til Danmark for at finde arbejde.

Sidste år arbejdede han i det daværende pizzeria på Bolbrovej, og da det blev muligt at overtage butikken, slog han til.

Han har også overtaget nabolokalerne, hvor der var frisør, og vil i løbet af maj etablere 15 siddepladser, så man også kan nyde det italienske køkken på stedet.

Robertino gør en dyd ud af at lave al sin italienske mad fra bunden. Foto: Morten Timm
Robertino gør en dyd ud af at lave al sin italienske mad fra bunden. Foto: Morten Timm
Publiceret: 10. Maj 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere