Sebastian Feuk er startet sæsonen fremragende, og han står på tærsklen til sit endelige gennembrud i Metalligaen.
Sebastian Feuk er startet sæsonen fremragende, og han står på tærsklen til sit endelige gennembrud i Metalligaen.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted-målmand fik fantastisk landsholdsdebut

Rungsted Seier Capital-målmanden Sebastian Feuk fik en drømmedebut for det danske landshold i et opgør mod Norge, hvor han reddede alle nordmændenes skud

De sidste par dage i Rungsted Seier Capital-målmanden Sebastian Feuks liv vil han sent glemme. Han var nemlig ikke udtaget til A-landsholdets tur til Østrig i første omgang på trods af en stærk indledning på sæsonen, men torsdag aften fik han det opkald, han havde håbet på at få tidligere på måneden.

Det var landsholdets målmandstræner, Theis Møller, der bad ham pakke sin kuffert og rejse til Innsbruck, hvor turneringen fandt sted, for at erstatte den skadede Esbjerg-målmand Nikolaj Henriksen.

Mindre end 24 timer efter var den unge målmand kastet for løverne i opgøret mod rivalerne fra Norge. Her fik Sebastian Feuk en drømmedebut med et shutout i sejren på 2-0.

“Jeg forsøgte at tage det med ro, spille simpelt og tage én puck af gangen. Det var vigtigt at få spillet sig ind, fordi der var nerver på. Men primært så gælder det om at slå hovedet fra, når man spiller,” fortæller landsholdsdebutanten omkring de tanker, der løb gennem hans hoved undervejs i Norge-kampen.

 

Den stærke præstation i sin debut fredag aften kastede endnu en startplads i målet af sig om lørdagen mod Østrig, hvor sejren i træningsturneringen var på spil. Også her stod Rungsted-målmanden for presset og med 27 redninger på 28 forsøg spillede Rungsted-målmanden igen en stor rolle i sejren, som denne gang lød på 2-1.

Dermed må man formode, at Sebastian Feuk har spillet sig ind i landstrænerens bevidsthed forud for træningsturneringen på dansk grund i februar måned.

Publiceret: 13. November 2017 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere