Peter Johansson er en mand med meninger om spillet inde på banen, og i den kommende sæson kommer dommerne til at høre hans råben fra Rungsteds boks.
Peter Johansson er en mand med meninger om spillet inde på banen, og i den kommende sæson kommer dommerne til at høre hans råben fra Rungsteds boks.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted overlader tøjlerne til kvartfinalebøddel

Peter Johansson sendte Rungsted Seier Capital ud af slutspillet med sit Odense Bulldogs-mandskab, men i den kommende sæson står han i spidsen for Rungsted som cheftræner

I den kommende sæson skal én af den tidligere Rungsted-træner Björn Hellkvists nære venner, svenske Peter Johansson, stå i spidsen for Rungsted Seier Capital, der skuffende måtte se deres sæson som afsluttet efter fire kvartfinaler. Her var overmanden Odense Bulldogs med netop Peter Johansson, så det er en mand med kendskab til Rungsted-holdet og den danske liga.

Således stod han i spidsen for Frederikshavn White Hawks, hvor han blev fyret, inden han tog over i Odense, som han i indeværende sæson førte til en andenplads i grundspillet. Endestationen blev dog semifinalerne, hvor ligaens store overraskelse, Gentofte Stars, viste sig at være stærkere på de rigtige tidspunkter.

Derfor blev parterne enige om at gå hvert til sit, og det har Rungsted-organisationen udnyttet til at skrive kontrakt med den 50-årige svensker. Dermed bliver han manden, der får til opgave at opfylde målet om en top 4-placering og en semifinaleplads i den kommende sæson.

Publiceret: 13. April 2017 15:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere