Rungsted-backen Nicolai Weichel stod for Rungsteds udligning til 1-1, men glæden var kortvarig, før Odense igen tog føringen i opgøret.
Rungsted-backen Nicolai Weichel stod for Rungsteds udligning til 1-1, men glæden var kortvarig, før Odense igen tog føringen i opgøret.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted presset til at vinde resterende kvartfinaler

Efter 2-3-nederlaget tirsdag aften mod Odense Bulldogs er Rungsted Seier Capital tvunget til at vinde de resterende fire kvartfinaler for at gå videre

Odense Bulldogs 3 Rungsted Seier Capital 2 (1-0, 0-1, 2-1)

1-1: #8 Nicolai Weichel (#15 N. Rosenthal, #7 M. Røndbjerg)

3-2: #23 Jon Palmebjörk (#13 M. Green, #3 K. McDonell)

Efter det uheldige nederlag i søndags var Rungsted Seier Capital nødsaget til at vinde tirsdagens udebanekamp mod Odense Bulldogs, hvis de ikke skulle have ryggen mod muren i de resterende kvartfinalekampe. Uheldigvis kom udebaneholdet aldrig ud til første periode, hvor de kun fik testet Odenses målmand to gange. Det virkede til, at den dårlige start blev siddende i kroppen på Rungsted-spillerne, som aldrig for alvor kom ind i kampen, de endte med at tabe 3-2, før det var for sent.

LÆS OGSÅ: RUNGSTED SMED SIKKER SEJR SENT

Det var nemlig først fra tredje periodes start, der begyndte at ske noget. Otte sekunder inde i perioden kom Mikael T. Christensen galt afsted og faldt livløs til isen, hvor han heldigvis kom til bevidsthed kort tid efter. Det var, som om det kickstartede Rungsted-holdet, der fik blod på tanden. Alligevel lykkedes det Odense at erobre føringen tilbage efter en offensiv satsning af udeholdet via to scoringer.

LÆS OGSÅ: RUNGSTED TABTE FØRSTE KVARTFINALESLAG

Rungsted fortsatte dog ufortrødent jagten på den forløsende reducering, og den faldt med 58 sekunder igen i powerplay med Jon Palmebjörks stav som sidste adresse, inden pucken blev hamret op i nettaget. Desværre nåede de aldrig at få fuld værdi for reduceringen, fordi Rungsted-holdet formåede ikke at sætte det sidste pres ind i kampens sidste minut, og de fik derfor heller ikke den livsvigtige udligning.

Det betyder, at Rungsted er presset til at vinde de resterende fire kvartfinalekampe, startende på hjemmebane på fredag, for at avancere til semifinalerne i Metalligaen, hvilket intet andet hold tidligere er lykkedes med.

Publiceret: 08. Marts 2017 08:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere