Mikael T. Christensen var her, der og alle vegne i Rungsteds opgør mod Odense, hvor han også markerede sig med en scoring.
Mikael T. Christensen var her, der og alle vegne i Rungsteds opgør mod Odense, hvor han også markerede sig med en scoring.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted smed sikker sejr sent

Med tre minutter igen lignede Rungsted Seier Capital vinderen af anden kvartfinale mod Odense, men tre sene scoringer af modstanderen ændrede på det

Rungsted Seier Capital 2 Odense Bulldogs 4 (0-0, 1-1, 2-3)

1-0:#29 Mike Daugalis (#3 K. McDonell, #13 M. Green)

2-1: #10 Mikael T. Christensen (#15 N. Rosenthal)

Med to minutter igen af anden kvartfinaleopgør mellem Rungsted Seier Capital, der havde hjemmebanefordel, og Odense Bulldogs, gik der et chok igennem den blå, hvide og røde del af Saxo Bank Arena. Det kræsne publikum var i gang med at opleve en af de bedste kampe i lang tid, og hvis dommeren havde fløjtet kampen af efter 57 minutter, havde hjemmeholdet på fortjent vis bragt balance i regnskabet i kvartfinaleserien mellem de to hold.

Her måtte de fem Rungsted-spillere, der var på isen, da Odense scorede til 2-3 og bragte sig foran, tage den lange tur fra gerningsstedet henover isen med bøjet nakke.

Det fik flere af tilskuerne til at rejse sig fra deres pladser og søge mod udgangene, ligesom der blev tyndet ud på ståpladserne. Som om de vidste, hvad der ventede dem et minuts tid efter og ønskede at spare sig selv pinselen ved at se deres helte opleve den ultimative uretfærdighed i form af Odenses 2-4-dødsstød.

Da pucken, med en Odense-spiller som sidste afsender, passerede mållinjen for fjerde gang, var det ikke kun aftenens antiklimaks. Det presser også Rungsted op i et hjørne, hvor de som minimum er nødsaget til at vinde tirsdagens eller fredagens opgør for at forlænge kvartfinaleserien og holde deres medaljedrømme i live.

Publiceret: 06. Marts 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere