Sebastian Feuk stod i fredagens nederlag på udebane.
Sebastian Feuk stod i fredagens nederlag på udebane.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted tabte terræn i topstrid med to nederlag

Konkurrenterne henter ind på Rungsted Seier Capital, som henover weekenden måtte se sig besejret af Odense Bulldogs to gange

Kapløbet omkring en plads i Final Four spidser til, og derfor var det også en streg i regningen, at Rungsted Seier Capital lørdag eftermiddag måtte notere sig sit andet nederlag til Odense Bulldogs henover weekenden.

I fredagens opgør blev sjællanderne slået 2-0 på udebane efter en solid præstation af Odenses målmand. Han sørgede for, at formstærke Mikael T. Christensen, der desværre måtte udgå med en hjernerystelse, og hans offensive kompagnoner ikke fik lov til at score på deres store chancer. Da hans egne holdkammerater samtidig havde den fornødne effektivitet, som Rungsted manglede på dagen, kunne Odense tage sejren.

I lørdagens returopgør viste hjemmebaneholdet fra Rungsted, at den forgangne aftens ineffektivitet var en enlig svale. Alligevel var holdets tre scoringer ikke nok til at tage sejren, da Odenses forwards ville det anderledes. Med fire scoringer og en sejr på 3-4 tog de sig af de tre point, selvom det fulde udbytte lige så godt kunne være havnet hos Rungsted.

Det sjællandske mandskab ligger dog fortsat nummer to i Metalligaen med fem point ned til netop Odense, og de får mulighed for hurtigt at proppe nederlagene i glemmebogen. Allerede på tirsdag er der nemlig igen aktivitet i Saxo Bank Arena, når SønderjyskE kommer på besøg.

Publiceret: 29. Oktober 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere