Nikolaj Krag Christensen (tv.) og Jonas Røndbjerg (th.) har begge spillet seniorishockey hos Rungsted Seier Capital.
Nikolaj Krag Christensen (tv.) og Jonas Røndbjerg (th.) har begge spillet seniorishockey hos Rungsted Seier Capital.
Arkivfoto: Joachim Weichel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsted-talenter skal gentage dansk VM-succes

Fire talenter med rødder i Rungsteds ishockeymiljø er en del af det danske U20-landshold i ishockey, som i disse dage kæmper ved VM

De seneste år har U20-landsholdet i ishockey skrevet det ene kapitel efter det andet i historiebøgerne på baggrund af en række flotte resultater, der hvert år er blevet overgået.

Sidste år kulminerede indsatsen med en kvartfinaleplads og en samlet 5.plads, hvor Rungsted-drengene Jonas og Mathias Røndbjerg, Alexander True, William Boysen og Nicolai Weichel var med.

I år er de tre sidstnævnte erstattet af tre nye talenter, som også har spillet enten i Rungsted Ishockey Klub eller Rungsted Seier Capital. Således er angriberne Andreas Grundtvig, Jacob Schmidt-Svejstrup og Nikolaj Krag Christensen udtaget som en del af landstræner Olaf Ellers offensive arsenal.

Mens Andreas Grundtvig og Jacob Schmidt-Svejstrup aldrig nåede at repræsentere Rungsted Seier Capital, fordi de valgte at gå ad andre veje i deres karrierer, har Nikolaj Krag Christensen repræsenteret Rungsted den seneste måneds tid op til VM for at holde sig i form efter et mislykket ophold i Finland.

Hvorvidt han fortsætter i den danske liga for Rungsted-mandskabet er endnu uvist, men han er sammen med gengangeren Jonas Røndbjerg, der spiller sit tredje U20-VM, udset til at få en nøglerolle på årets U20-mandskab, der skal forsøge at gentage sidste års succesoplevelse.

Derudover var både Oliver True og Gustav Green, en tidligere og en nuværende Rungsted Seier Capital-spiller, også en del af bruttotruppen, men måtte se sig siet fra, inden slutrunden blev skudt i gang.

Indtil videre er Rungsted-talenter og deres holdkammerater løbet ind i to nederlag til de regerende verdensmestre fra USA og én af deres førsteudfordrere, Finland.

Publiceret: 30. December 2017 08:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt