Rungsteds U13-hold var veltilfredse med deres egen indsats ved årets DM, hvor de tog en femteplads.
Rungsteds U13-hold var veltilfredse med deres egen indsats ved årets DM, hvor de tog en femteplads.
Foto: RIK
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsteds plankeværk sikrede flot DM-resultat

Rungsted Ishockey Klubs U13-hold snuppede 5.pladsen ved DM, efter holdets målmand og kollektivet hev flere flotte præstationer ud af ærmet

Et af Rungsted Ishockey Klubs yngre kuld, U13-holdet, var forleden til DM i Rødovre, og her lykkedes det dem at hive en flot femteplads i hus, efter holdet tog flere favoritskalpe, hvor både holdets målmand, Oliver Thestrup Hansen, der blev kåret til turneringens bedste målmand, og kollektivet ramte dagen og præsterede på et højt niveau.

Fundamentet for resultatet, som opfyldte holdets målsætning forud for turneringen, blev lagt allerede på førstedagen, hvor Rungsted tog to sejre over de sjællandske rivaler fra Herlev og Gentofte, der et par uger forinden havde vundet Sjællandsmesterskabet.

Derfor sprudlede holdet af optimisme på andendagen, men det stod hurtigt klart, at dagen ville forløbe anderledes end den første. De unge løver fik nemlig ørerne i maskinen mod både Aalborg og Rødovre, men formåede at rejse mellem de to kampe med en sejr mod Vojens.

Med de flotte resulater på turneringens to første dage var bronzemedaljerne inden for rækkevidde for Rungsted-holdet før de to sidste afgørende kampe. Her blev det dog kun til én sejr i straffeslag, og da de skulle have brugt to sejre for at gøre sig forhåbninger om at indtage en plads på medaljepodiet, måtte de tage til takke med femtepladsen, som de dog var tilfredse med. 

Publiceret: 31. Marts 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt