Marianne Zhao kommer og spiller til julekoncerten 5. december. Pressefoto
Marianne Zhao kommer og spiller til julekoncerten 5. december. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der julekoncert i Trommen

Hørsholm Musikforening holder julekoncert i Trommen

Så er der juletoner på vej til dig.

Det er der med julekoncerten 5. december klokken 19.30. Det er Hørsholm Musikforening, der står for koncerten og dermed vender tilbage til Trommens koncertsal, og her har foreningens formand, cellisten Henrik Brendstrup, fået lov til at sammensætte sit helt eget program.

Første del af koncerten byder på folkemusik-inspirerede værker for cello og klaver af blandt andet Manuel de Falla og Robert Schumann. Her spiller formanden sammen med den estiske pianist Marianne Zhao. De to er i øjeblikket i gang med en større koncertturné.

Efter en pause i koncerten bliver der mulighed for at opleve smagsprøver på den kommende sæson. Først saxofonkvartetten ”Jór”, der består af fire nordiske studerende fra Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Koncerten afsluttes festligt af en fremtrædende sangerinde med rødder i Hørsholm, nemlig mezzosopranen Signe Asmussen, der optræder med sit latin-jazz ensemble, ”The Latin Clásico”. Ensemblet består af herboende cubanske musikere og sangere, og her blandes latinamerikansk folklore med skandinaviske klassikere. Gæstebilletter til koncerten sælges i Trommen.

Henrik Brendstrup har sammensat programmet til koncerten. Pressefoto
Henrik Brendstrup har sammensat programmet til koncerten. Pressefoto

Publiceret: 03. December 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet