I alt blev der uddelt 176 priser til lokale idrætsstjerner. Foto: Henrik Hansen.
I alt blev der uddelt 176 priser til lokale idrætsstjerner. Foto: Henrik Hansen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Stjerneregn over Hørsholm - se listen med alle navnene

Mandag aften uddelte Team Hørsholm til 176 priser til lokale idrætsstjerner

Af Peter Mailand

Det blev en travl aften for formand for Team Hørsholm Morten Slotved, da priserne mandag aften regnede over stjernene i Hørsholm. I alt uddelte han 176 idrætspriser, da Team Hørsholm for 7. år i træk kunne fejre byens idrætsstjerner hos Mercedes Benz på Ådalsvej.

Morten Slotved der selv havde taget borgmesterkæden på i dagens anledning, indledte aftenen med et: 'Hørsholm vil begejstre'.

“Kære Idrætsstjerner! I vinder i den grad medaljer hjem til Hørsholm i et imponerende højt antal!,” sagde borgmesteren og fremhævede især de unge KDY sejlere og bryderen Lærke Marie Olsen, som dog desværre ikke kunne være med.

Herefter kaldte Morten Slotved de 176 idrætsstjerner, der var indstillet til hæder for enten individuelle præstationer eller som hold, og de måtte alle en tur på scenen for at modtage et håndtryk fra Morten Slotved og dernæst en flot glasvase og et diplom.

Årets idrætsleder blev...

I løbet af aftenen blev også årets idrætsleder kåret.

Det var formanden for Sport-, fritid- og kulturudvalget Nadja Maria Hageskov, stod for overrækkelsen af prisen, som gik til Bent Fabricius, formand fra HUI Fodbold.

”Vi skal kåre en leder som har gjort noget ekstraordinært i det forgangne år. Vi skal hylde en ildsjæl, der tager ansvar uden det kræves af én. Vi skal hylde lederne der tør gå foran, støtte op, og som konstant arbejder for at fremme individets, holdets og idrættens interesser, ” sagde hun.

Med prisen modtog Bent Fabricius også en check på 10.000 kr. til foreningen, en personlig gave, samt blomster fra Hørsholm Kommune og brunchgavekort fra Rungstedgaard.

Udover vinderen var også Søren Kobbernagel fra Hørsholm Svømmeforening og Stephan Grey fra Rungsted-Hørsholm Floorball indstillet til prisen.

Undervejs blev prisregnen afbrudt af unge dansere der gav smagsprøver fra musicalen 'Burn' der kan opleves i Trommen til maj.

SE LISTEN MED ALLE NAVNENE HERUNDER:

Publiceret: 07. Marts 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere