Morten Jensen var på toppen med sin scoring i powerplay til 4-0 i fredagens 5-0-sejr over Odense Bulldogs.
Morten Jensen var på toppen med sin scoring i powerplay til 4-0 i fredagens 5-0-sejr over Odense Bulldogs.
Arkivfoto: Joachim Weichel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se højdepunkter: Rungsted dominerede generalprøve på pokalsemifinale

Rungsted Seier Capital vandt 5-0 over Odense Bulldogs i de to holds sidste møde inden deres indbyrdes pokalsemifinale om to uger

Rungsted Seier Capital 5 Odense Bulldogs 0 (1-0, 2-0, 2-0)

1-0: #13 Morten Green (#28 J. Hansen, #48 M. Vernace)

2-0: #88 Robin Bergman (#40 M. Olsson, #33 M. Jensen)

3-0: #15 Nikolaj Rosenthal (#48 M. Vernace, #7 M. Røndbjerg)

4-0: #33 Morten Jensen (#21 W. Boysen, #13 M. Green)

5-0: #88 Robin Bergman (#28 J. Hansen, #24 B. Nash)

Efter en svær periode mellem jul og nytår med tre nederlag fik Rungsted Seier Capital genoprejsning med fredagens 5-0-sejr på hjemmebane over den kommende modstander i pokalsemifinalen, Odense Bulldogs. Dermed fik holdet den ønskede generalprøve, hvor holdets offensiv viste prøver på den slags spil, som kan sikre sølvtøj for anden sæson i træk.

Morten Green var første mand på måltavlen, da han efter fornemt forarbejde af kædekammeraterne Mike Vernace og Jake Hansen kunne sende pucken det sidste stykke ind over stregen. Selvom der gik lang tid, før næste scoring, som blev sat ind af Robin Bergman, faldt, havde hjemmebaneholdet nu momentum.

Det udnyttede Rungsted-spillerne til at lægge et tungt pres på Odenses målmand, som hverken kunne stoppe Morten Jensen, Robin Bergman eller Nikolaj Rosenthal fra at bidrage til målfesten.

 

Nikolaj Rosenthal var på pletten med sin scoring til 3-0, som for alvor ødelagde Odenses forhåbninger om point i kampen.
Nikolaj Rosenthal var på pletten med sin scoring til 3-0, som for alvor ødelagde Odenses forhåbninger om point i kampen.
Arkivfoto: Joachim Weichel

Slog såret dyr

Efter kampen glædede Rungsted-spilleren Nikolai Gade sig over, at Bulldogs-mandskabet blev besejret i sikker stil, selvom han er sikker på, de kommer stærkt tilbage i pokalsemifinalen på trods af, de har sagt farvel til én af ligaens helt store profiler.

"Odense har haft en rigtig god førstekæde, som klart var ligaens stærkeste, og man kunne godt se, at der manglede et led i dag," fortæller fanfavoritten med henvisning til, at modstanderen har opsagt profilen Anthony Camaras kontrakt som følge af en episode ved en træning, hvor han forbrød sig mod normerne for god opførsel.

De to hold står igen ansigt til ansigt fredag d. 19. januar i pokalsemifinalen, som tegner til at blive et tæt opgør, nu hvor begge mandskaber har slået hinanden i indeværende sæson.

Publiceret: 07. Januar 2018 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt