Fra venstre ses Malthe Ebdrup, Anders Vesterholm-Lavesen, Helena Wolff og Jens-Christian Dehn-Toftehøj, som skal med til VM i Thailand.
Fra venstre ses Malthe Ebdrup, Anders Vesterholm-Lavesen, Helena Wolff og Jens-Christian Dehn-Toftehøj, som skal med til VM i Thailand.
Foto: KDY
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sejlere forsvarer rød-hvide farver ved mesterskaber

Sejlklubben KDY har flere sejlere afsted for de danske landshold ved VM og EM

Storsatsningen på at etablere et godt træningsmiljø på Rungsted Havn for KDY’s sejlere har resulteret i, at sejlklubben er repræsenteret ved både VM og EM, efter de har skabt flere flotte resultater undervejs i sæsonen. De fem bedste på den danske rangliste kvalificerede sig til VM, mens de syv næste på listen sikrede sig en billet til EM.

Det betyder, at Malthe Ebdrup, Anders Vesterholm-Lavesen, Helena Wolff og Jens-Christian Dehn-Toftehøj repræsenterer KDY og Dannebrog ved VM i Thailand, mens Valdemar Bredtoft, Magnus Overbeck og Laura Kjær kæmper for Danmarks rød-hvide farver ved EM i Bulgarien. De syv sejleres billetter til mesterskaberne vidner om, at satsningen på Rungsted Havn begynder at kaste talentfulde udøvere af sig.

VM bliver skudt i gang den 11. juli og løber 10 dage frem, hvor KDY-kvartetten kun skal koncentrere sig om at gøre den bedst mulige figur ved mesterskaberne, mens EM starter den 30. juli og løber otte dage frem i tiden.

Publiceret: 12. Juli 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!