Hørsholm-træner Jesper Krone tror, at der er mere i vente fra hans hold, der ifølge ham kan spille endnu bedre, end de hidtil har vist.
Hørsholm-træner Jesper Krone tror, at der er mere i vente fra hans hold, der ifølge ham kan spille endnu bedre, end de hidtil har vist.
Arkivfoto: Markus Kluge
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sejr sikrer Hørsholm-damers semifinaleplads

Hørsholm 79ers-damerne er i semifinalerne i Dameligaen, efter de vandt den anden kvartfinale mod Aabyhøj IF med 61-73

Aabyhøj IF 61 Hørsholm 79ers 73 (15-23, 16-19, 11-13, 19-18)

Hørsholm:

Ivana Jovanovic 23, Maryah Sydnor 18, Line Piechnik 14, Emilie Bornemann 8, Sara Forsman Pedersen 7, Marie-Louise Blyme 3

Hørsholm 79'ers-damerne spillede sig lørdag eftermiddag i semifinalerne i Dameligaen, da de på sikker vis vandt 61-73 på udebane i det andet kvartfinaleopgør mod Aabyhøj IF. Selvom hjemmebaneholdet, der var presset til at vinde, kom foran i kampens indledende minutter, var Hørsholm kun bagud i tre minutter, inden Hørsholm igen sad på føringen efter forbilledlige indsatser af profilerne Ivana Jovanovic, Maryah Sydnor og Line Piechnik. Herfra så de sig ikke tilbage, og de afgav aldrig føringen igen i den sikre sejr.

Offensiven blomstrede

I denne sæson har Hørsholm 79ers-damerne været kendt for at spille godt forsvar, men i lørdagens kvartfinale var det den omvendte verden, da det var offensiven, der leverede en stærk præstation og måtte råde bod på de mange fejl, som blev lavet i defensiven.

"Det blev aldrig for alvor tæt, da vi rammer et par gode skud og spiller et par flotte angreb," sagde Jesper Krone ovenpå sejren, der sikrede hans hold avancement i turneringen.

I semifinalerne venter enten SISU eller BK Amager, der fortsat har deres anden indbyrdes kvartfinale til gode, efter SISU vandt det første opgør.

Publiceret: 12. Marts 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere