Jesper Egund og Claus Willumsen sidder i SG Betons direktion og er medejere af selskabet sammen med Martin Skou Heidemann, der sidder i bestyrelsen.
Jesper Egund og Claus Willumsen sidder i SG Betons direktion og er medejere af selskabet sammen med Martin Skou Heidemann, der sidder i bestyrelsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skou Gruppen etablerer sit eget betonselskab

Et nyt datterselskab skal levere beton og udføre ’jord og kloak’

Skou Gruppen fra Kærvej i Hørsholm har selv fagene tømrer, murer og el i egenproduktion, og nu udvider virksomheden egenproduktionen med det nyetablerede selskab SG Beton.

Selskabet skal levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til projekter, som udføres for professionelle kunder.

Ifølge en pressemeddelelse fra Skou Gruppens tekniske direktør Jesper Egund, der også bliver administrerende direktør i SG Beton, har det massive pres på især nybyggeri gjort betonarbejdet besværligt, fordi der har været for få hænder på markedet til at løfte opgaverne.

Lang betonkarriere

”Det er meget nemmere at styre, når vi selv kan producere og udføre arbejdet. Det er en stor fordel for os også at have egenproduktion af beton, så vi kan gøre arbejdet endnu billigere og meget mere smidigt,” siger Jesper Egund.

Skou Gruppen er hovedejer af det nye selskab, og herudover består ejerkredsen i SG Beton af Jesper Egund, Skou Gruppens administrerende direktør Martin Skou Heidemann og Claus Willumsen. Sidstnævnte har en lang karriere inden for betonbranchen og skal som partner og direktør være daglig leder af SG Beton.

Erfarne kræfter i spidsen

”Vi har udført mange opgaver med beton og har en stor viden på området, men det er selvfølgelig noget andet at stå med produktionen. Derfor er vi rigtig glade for at have Claus Willumsen, der ikke har beskæftiget sig med andet, ved roret,” siger Jesper Egund.

Med 23 års erfaring i beton er Claus Willumsen ifølge pressemeddelelsen den helt rigtige til at varetage den daglige drift og opbygningen af selskabet.

Den nye direktør i SG Beton er uddannet anlægsstruktør og betonlaborant i flydebeton.

Han har tidligere arbejdet som betonlaborant i Sika Danmark og som entrepriseleder i Nordsjællands Byggeservice med ansvar for jord, kloak og beton. Siden 2008 har Claus Willumsen været selvstændig i Willumsen Byg, der blandt andet etablerer eksklusive betonpools for private bygherrer.jbe

Publiceret: 11. Oktober 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere