Morten Slotved og Annette Wiencken er uenige om, om offentliggørelse af hensigtserklæringen lægger bånd på helhedsplanen ved Rungsted Kyst Station.
Morten Slotved og Annette Wiencken er uenige om, om offentliggørelse af hensigtserklæringen lægger bånd på helhedsplanen ved Rungsted Kyst Station.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Slotved afviser kritik: “Nu får I det at se, som I ville”

Hensigtserklæringen er ude, og vi er ikke bundet af noget, forsikrer borgmester

Borgmester Morten Slotved (K) afviser over for Ugebladet, at offentliggørelsen af, hvem der var lavet en hensigtserklæring med i forbindelse med det planlagte salg af Fritidshuset og Ulvemosehuset, indsnævrer en ellers åben tilgang til den ny helhedsplan, der nu skal laves for området.

“Det afviser jeg 100 procent. Nu oplyser vi bare åbent, hvad (byrådsmedlemmerne, red.) vidste og havde tilsluttet sig. Alt er nu åbent og vi giver den indsigt, der var efterlyst,” siger borgmesteren.

Ind i køen med MOMO

Han understreger, at selv om der i den af Venstre, DF og LA kritiserede pressemeddelelse står, at konsortiet MOMO “bekræfter, at man fortsat ønsker at være en del af denne plan”, betyder det ikke, at konsortiet har fordele frem for andre, der vil byde ind.

“Hensigtserklæringen er ude. Vi går ikke videre med MOMO. De må stille sig op i køen som alle andre,” forsikrer Morten Slotved.

Kan du forstå, at offentliggørelsen af hensigtserklæringen kan opfattes som en indsnævring af mulighederne i helhedsplanen?

“Nej. Der er intet, der binder os. Og jeg synes det er rigtig vigtigt nu at oplyse, hvad der har været interessant i sagen, som vi har arbejdet på i to år,” lyder det fra borgmesteren.

Publiceret: 22. Marts 2018 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet