Rungsted tilbage på sejrssporet med pågående angrebsspil

Selvom Rungsted Seier Capital havde færre skud end Frederikshavn White Hawks, viste de sig som det mest effektive hold for første gang i lang tid i 3-1-sejren

Af
Joachim Weichel

Tidligere i sæsonen har Rungsted Seier Capital, der mødte Frederikshavn White Hawks på hjemmebane søndag aften, domineret flere kampe, som senere er gået hen og blevet tabt. I søndagens opgør opgør havde Frederikshavn væsentlig flere skud, men Rungsted-holdet viste stor effektivitet på returerne, som Frederikshavn-målmanden gav, og det var nok til at komme tilbage på vindersporet med en 3-1-sejr.

Trafik omkring mål gav sejr

Opskriften på scoringer i søndagens opgør var trafik foran mål og spillere, som søger målet efter det første skud, som målmanden ofte gav returer på, og den plan blev fulgt til punkt og prikke i den forløsende sejr.
"Deres målmand lukker mange returer ud, så vi vidste, at vi bare skulle gå på mål," sagde Gustav Green, der selv er en af de Rungsted-spillere, der skal skabe trafik omkring målfeltet.
Tirsdag aften går det igen løs, når de møder ligaens tophold, Aalborg Pirates, der hidtil i sæsonen har domineret de interne opgør.

Rungsted Seier Capital 3 Frederikshavn White Hawks 1 (1-0, 2-1, 0-0)

1-0: #39 Alexander B. Jensen (#13 M. Green, #9 B. Connolly)

2-1: #9 Brendan Connolly (#13 M. Green)

3-1: #48 Nicholas B. Jensen (#13 M. Green, #21 W. Boysen)

Publiceret 08 January 2017 23:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV