Rungsted stjal point fra topholdet

Rungsted Seier Capital udlignede til 1-1 tre sekunder før tid mod Aalborg Pirates, inden de tabte i straffeslag

Af
Joachim Weichel

For første gang i sæsonen fik Rungsted Seier Capital point mod Metalligaens suveræne tophold Aalborg Pirates, da Rungsted på udebane udlignede til 1-1 tre sekunder før tid og sikrede sig et enkelt point. Det ene point blev dog ikke vekslet til to af slagsen i kampens overtid og straffeslag, da Aalborg var skarpere i straffeslagene og vandt 2-1.

God følelse at arbejde videre med

Selvom Rungsted-holdet endte med at tabe opgøret mod Aalborg i straffeslag, gav holdets spil i tredje periode håb om, at der venter bedre tider for Rungsted-holdet og -fansene.
"Vi kommer dårligt ud til kampen og anden periode er præget af mange udvisninger til os, men i tredje periode spiller vi rigtig godt, og det er en god følelse at rejse hjem med point mod Aalborg for første gang i sæsonen," sagde Rungsted-kaptajn Morten Green, der undervejs i kampen så tegn på, at krisen er ved at vende for Rungsted.
Rungsteds næste kamp er på fredag, når Metalligaens absolutte bundhold, Herlev Eagles, der lige har slået Rødovre Mighty Bulls, kommer på besøg i Saxo Bank Arena.

Aalborg Pirates 2 Rungsted Seier Capital 1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0)

1-1: #9 Brendan Connolly (#23 J. Palmebjörk, #48 N.B. Jensen)

Publiceret 11 January 2017 10:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV