Hørsholm overkom mental udfordring med sejr

Hørsholm 79ers-damerne har sikret sig andenpladsen, og derfor havde spillerne svært ved at sætte sig op til SISU-kampen, der dog blev vundet

Af
Joachim Weichel

Med et par kampe tilbage af grundspillet i Dameligaen sikrede Hørsholm 79ers sig andenpladsen efter en stabil formkurve gennem det meste af sæsonen. Derfor havde spillerne også svært ved at sætte sig op til opgøret mod SISU, og det bar opgøret præg af. Hørsholm-holdet manglede energi og vilje i kampens første halvdel, men formåede at rette op på præstationen, før skaden var sket.
LÆS OGSÅ: HØRSHOLM SIKREDE HJEMMEBANEFORDEL I SLUTSPIL MED SEJR
Dermed endte de også med at trække det længste strå i form af en sejr på 74-63 på trods af indledningen, der var underlig ukarakteristisk for damerne, der hele sæson netop har været kendetegnet ved deres enorme energiudladninger.

En kønsløs præstation

Ovenpå sejren var Hørsholm-spilleren Maria Forsman Pedersen utilfreds med holdets præstation i første halvleg. Hun fik ifølge sig selv dog noget at glæde sig over efter pausen.
"Det er en svær kamp at spille, fordi vi ikke har en placering at spille for. Vi kommer ud helt uden energi og vilje, og det er ikke godt nok. I anden halvleg ændrer det sig heldigvis meget og vi får lagt det rigtige pres," lød vurderingen fra Hørsholm-guarden, der noterede sig for ni point i opgøret.
Grundspillet afsluttes for Hørsholm-damernes vedkommende på lørdag, når de på udebane spiller mod Lemvig.

Hørsholm 79ers 74 SISU 63 (15-22, 21-19, 20-4, 18-18)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 13, Ivana Jovanovic 10, Lena Svanholm 9, Maria Forsman Pedersen 9, Marie-Louise Blyme 8, Sara Forsman Pedersen 5, Line Piechnik 5, Emilie Bæk 5, Emilie Bornemann 4, Amalie Langer 3, Sandra Lind Þrastardóttir 2, Malou Savanna Lachenmaier 1

Publiceret 02 March 2017 16:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV