Forventninger lagt på køl:

Rungsteds sæson forbi

Drømmene om en plads i Metalligaens semifinaler blev fredag aften aflivet, da Rungsted tabte 1-5 i den fjerde kvartfinale mod Odense

Af
Joachim Weichel

Det var et Rungsted Seier Capital-hold med kniven for struben, der indtog isen i Saxo Bank Arena fredag aften i det fjerde kvartfinaleopgør mod Odense Bulldogs, og det var tydeligt i kampens indledning. Her havde det pressede Rungsted-mandskab, der var tvunget til at vinde for at forlænge livet i denne sæsons Metalliga, svært ved at finde hinanden, og det lykkedes aldrig for alvor komme op i gear i 1-5-nederlaget, der besejlede deres skæbne.
Det var nemlig udebaneholdet, der først fandt orden i kaosset ved at udnytte to opspilsfejl, og så var det opad bakken for Rungsted, der pludselig var bagud 0-2 i pausen mellem kampens to første perioder. Dermed gav Odense Rungsted-tilskuerne mundkurv på, og det lagde en dæmper på hjemmeholdets spilleres udfoldelser.
I starten af anden periode blev ondt værre, da et kædeskifte fejlede og efterlod en fri Odense-spiller, som udnyttede den ekstra plads og tid til at give dødsstødet i form af 0-3-scoringen. Selvom Rungsted formåede at puste liv i håbet hos tilskuerne med en kosmetisk scoring til 1-3, var hjemmeholdet ikke i nærheden af at nærme sig den livsforlængende sejr. I stedet formåede Odense at score yderligere to gange til slutresultatet 1-5.
Efter kampen blev den slukørede Rungsted-flok sendt på sommerferie med tilråb og klapsalver efter en sæson, der har budt på op- og nedture med guldmedaljer i Metal Cuppen og blændende hockey i starten af sæsonen, inden holdet blev ramt af skader og karantæner i slutningen af 2016.

Rungsted Seier Capital 1 Odense Bulldogs 5 (0-2, 1-1, 0-2)

1-3: #15 Nikolaj Rosenthal (#9 B. Connolly, #33 D. Suvanto)

Publiceret 11 March 2017 14:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV