Hørsholm storsejrede i betydningsløst opgør

Hørsholm 79ers-herrerne har sikret sig tredjepladsen i Basketligaen, og derfor har lørdagens 95-50-sejr over Stevnsgade ingen betydning

Af
Joachim Weichel

Efter en flot sæson sikrede Hørsholm 79ers sig tredjepladsen i Basketligaen forleden, og indtil slutspillet går i gang er udfaldene er holdets kampe uden betydning i tabellen. Alligevel var det tændt Hørsholm-hold, der bød Stevnsgade SuperMen inden for i varmen i Hørsholm Hallen. Således fik gæsterne aldrig et ben til jorden i nogle ender af banen, og derfor kunne Hørsholm-herrerne notere sig for en storsejr på 95-50.

Succesfuld generalprøve

Selvom Hørsholm 79ers først spiller deres sidste kamp i Basketligaens grundspil på torsdag, synes cheftræner Rafa Monclova, at det var en god generalprøve på slutspillet, hvor han håber, at holdet kan fortsætte de positive takter, de har vist over en længere periode.
"Det er nu, vi må forberede os til slutspillet, og det er den her slags intensitet, vi får brug for. Det var en god kamp både i forsvaret og i angrebet, og det bygger på en god sæson og en god sidste måned, og det var en generalprøve på de store slag, der venter i slutspillet," lød vurderingen fra holdets spanske cheftræner.
Endnu ved Hørsholm-herrerne ikke, hvem der venter dem i kvartfinalerne, hvor mulighederne er SISU eller Team FOG Næstved.

Hørsholm 79ers 95 Stevnsgade SuperMen 50 (24-14, 24-15, 23-8, 24-14)

Hørsholm:

Jyles Cameron Smith 20, Mikael Vincents Nielsen 18, Marvin Dominique 18, Asbjørn Midtgaard 12, Emil Hjorth 11, Mathias Bæk 6, Andreas Meilby 3, Sebastian Dalsgaard 3, Frederik Hougaard Nielsen 2, David Harder 2

Publiceret 12 March 2017 18:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV