Sejr sikrer Hørsholm-damers semifinaleplads

Hørsholm 79ers-damerne er i semifinalerne i Dameligaen, efter de vandt den anden kvartfinale mod Aabyhøj IF med 61-73

Af
Joachim Weichel

Hørsholm 79'ers-damerne spillede sig lørdag eftermiddag i semifinalerne i Dameligaen, da de på sikker vis vandt 61-73 på udebane i det andet kvartfinaleopgør mod Aabyhøj IF. Selvom hjemmebaneholdet, der var presset til at vinde, kom foran i kampens indledende minutter, var Hørsholm kun bagud i tre minutter, inden Hørsholm igen sad på føringen efter forbilledlige indsatser af profilerne Ivana Jovanovic, Maryah Sydnor og Line Piechnik. Herfra så de sig ikke tilbage, og de afgav aldrig føringen igen i den sikre sejr.

Offensiven blomstrede

I denne sæson har Hørsholm 79ers-damerne været kendt for at spille godt forsvar, men i lørdagens kvartfinale var det den omvendte verden, da det var offensiven, der leverede en stærk præstation og måtte råde bod på de mange fejl, som blev lavet i defensiven.
"Det blev aldrig for alvor tæt, da vi rammer et par gode skud og spiller et par flotte angreb," sagde Jesper Krone ovenpå sejren, der sikrede hans hold avancement i turneringen.
I semifinalerne venter enten SISU eller BK Amager, der fortsat har deres anden indbyrdes kvartfinale til gode, efter SISU vandt det første opgør.

Aabyhøj IF 61 Hørsholm 79ers 73 (15-23, 16-19, 11-13, 19-18)

Hørsholm:

Ivana Jovanovic 23, Maryah Sydnor 18, Line Piechnik 14, Emilie Bornemann 8, Sara Forsman Pedersen 7, Marie-Louise Blyme 3

Publiceret 12 March 2017 18:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV