Hørsholm tabte i unges ilddåb

I Basketligaens sidste grundspilskamp, som blev tabt stort til Bakken Bears, hyldede Hørsholm 79ers de lokale rødder med to debutanter

Af
Joachim Weichel

Igennem hele Basketligaens grundspil har lokale talenter sat deres præg på Hørsholm 79ers-herrehold, og derfor ønskede holdets træner, Rafa Monclova, at hylde den lokale forankring i klubben, som har været med til at spille holdet op på tredjepladsen. Derfor fik Hørsholm-talenterne Leonardo Carlino og Marcus Santos debut for førsteholdet i 70-110-nederlaget, hvor de på trods af den store forskel gjorde en god figur foran hjemmepublikummet.

Resultatet ligegyldigt

Efter kampen var Hørsholms spanske træner Rafa Monclova stolt af sit unge hold, der endnu engang viste omverdenen, at fremtiden for basketball i byen er lys. Derfor betød det mindre, at det unge kuld led et stort nederlag.
"Jeg er ligeglad med scoren på tavlen i dag. I dag handlede om at blive klar til slutspillet og at fejre de lokale spillere, der har ført os til tredjepladsen i ligaen i år. Det er motivation for hele klubben at se helt unge spillere få debut i Basketligaen," sagde den spanske cheftræner.
Nu venter en kvartfinaleserie mod rivalerne fra SISU, som bliver skudt i gang på Hørsholms hjemmebane, Hørsholm Hallen, på mandag.

Hørsholm 79ers 70 Bakken Bears 110 (21-24, 18-24, 15-40, 16-25)

Hørsholm:

Andreas Meilby 26, Asbjørn Midtgaard 12, Mikael Vincents Nielsen 11, Emil Hjorth 6, Leonardo Carlino 5, Mathias Bæk 3, Marco Santos 3, David Harder 2, Sebastian Dalsgaard 2

Publiceret 17 March 2017 14:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV